Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Hoge voorraad en gratis levering!

Liever vanuit huis uw tuinmeubelen bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop! Wij hebben een hoge voorraad en bieden u gratis levering aan bij een besteding vanaf €250,-. Uw tuinmeubelen worden dan aan de deur afgegeven. Twijfelt u nog over uw keuze? Ook online kunnen wij u prima helpen met al uw vragen en met de aankoop van uw nieuwe lounge- of tuinset. U kunt u ons elke dag van de week bereiken van 09.00 tot 21.00 uur. Het adviesgesprek wat we normaal gesproken in de winkel met u voeren, kan nu ook compleet vanuit uw eigen huis plaatsvinden! U kunt met ons chatten, Whatsappen of videobellen, maar natuurlijk staan we ook nog steeds telefonisch of via e-mail voor u klaar. Bekijk de collectie direct online!


Uw voordeel:

  • Gratis levering bij besteding vanaf €250
  • Levering tot aan de deur
  • Hoge voorraad
  • De actie loopt vanaf 14 april 2020

Shop nu online!

Bekijk de collectie direct online en bestel uw tuinmeubelen veilig en eenvoudig via de webshop.


Onze Nederlandse winkels zijn geopend

Komt u het assortiment liever in de winkel bekijken? Natuurlijk bent u van harte welkom in één van onze Nederlandse winkels. Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. Bekijk hieronder het overzicht van de winkels.


Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken. Bel, chat, Whatsapp of mail ons! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen