Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

We blijven lekker buiten zitten!

Om het seizoen af te sluiten geeft BuitenHof Tuinmeubelen tot maar liefst 60% korting op geselecteerde showmodellen. Profiteer daarom nu van deze hoge korting en geniet komend seizoen extra voordelig van uw nieuwe set! Let op: deze actie is alleen geldig in onze winkels, dus kom gezellig langs. En vergeet uw aanhangwagen niet, want showmodel sets dienen zelf mee naar huis genomen te worden.


Elite vuurhaard

Met de Elite vuurhaard kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De vuurhaard zorgt voor veel sfeer en warmte tijdens de donkere avonden. Dankzij het handige ontwerp, kunnen er houtblokken onderin de vuurtafel worden opgeborgen. Met de Elite vuurhaard geniet u gegarandeerd van sfeervolle avonden!

  • Echte sfeermaker
  • Langer genieten van het buitenleven
  • Houtblokken onderin opbergen

Teakschaal met kaars

De teakschaal is een mooie accessoire voor in uw tuin. Dankzij de warme uitstraling van het teakhout ontstaat er direct veel sfeer. De kaars is in het hout gegoten en brandt vele uren. Zo maakt u knusse zomeravonden nóg gezelliger! Wanneer de kaars is opgebrand kunt u de schaal natuurlijk ook nog perfect gebruiken als fruitschaal of bloembak.

  • Unieke teak schaal
  • Vele branduren
  • Na opbranden te gebruiken als bloembak

Parasol LED lamp

Tijdens een heerlijke avond blijft u het liefst zo lang mogelijk buiten zitten. En de Palermo parasollamp helpt u hierbij! Als de zon ondergaat klikt u de lamp eenvoudig aan uw parasol. In de lamp zitten 4 LED spotjes die een gezellig licht geven. LED is duurzaam en gaat lang mee. Met de Palermo parasollamp geniet u dus nog langer van uw sfeervolle parasol en van het buitenleven.

  • Vinkje LED lamp
  • Vinkje Eenvoudig kliksysteem
  • Vinkje Geniet langer van het buitenleven

Meer accessoires?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen