Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Profiteer nu van de Sla uw slag actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Tijdens de Sla Uw Slag weken bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn veel artikelen in onze winkels scherp afgeprijsd. Het aanbod kan per winkel variëren, maar wij zorgen ervoor dat deze altijd aangevuld wordt vanuit ons centrale magazijn zodat er een mooie, afgeprijsde collectie voor u staat. Deze bestaat uit onder andere lounge sets, dining sets, parasols en accessoires voor in uw tuin. Wilt u weten welke winkel bij u in de buurt zit waar u de afgeprijsde Sla Uw Slag deals kunt vinden? Bekijk dan het winkeloverzicht via onderstaande button.


Daarnaast tonen wij in onze online webshop ook mooie Sla Uw Slag deals tegen scherpe prijzen. Zo zijn onze Mooy, Quadro, Monte Carlo, Shade en Gili, Aya, Diva, Lazy en Hawaii lounges flink afgeprijsd. Mooi in combinatie met het Anabel ligbed of de zitzakken waar ook korting op zit. Liever een dining set met mooie korting? Kijk dan eens naar onze Parker, Mixx, Mallorca en Nevada tafels in combinatie met de Mila, Torino en Primavera stoelen. 

Uiteraard hebben we ook aan accessoires gedacht om alles tot in te puntjes aan te kleden binnen de Sla Uw Slag actie! Bekijk de Op = Op accessoires hier:Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig vanaf maandag 19 september 2022.
  • De actie is alleen geldig op geselecteerde artikelen. U herkent de Sla uw slag-actieproducten op onze webshop aan het OP=OP teken. 
  • Wanneer u een product koopt, wordt het direct geleverd. Het is niet mogelijk om dit uit te stellen tot volgend jaar.
  • Als een Sla uw slag-product niet meer op voorraad is in ons magazijn, kunt u het in de winkel kopen als showmodel met 10% extra korting.
  • Voor showmodellen is thuisbezorging niet mogelijk. Showmodellen kunnen alleen in de winkel worden afgehaald.

Vragen over deze actie? 

Heeft u vragen over de Sla uw slag actie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling! Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze tuinmeubelspecialisten adviseren u graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie.