Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

VIB weekend bij BuitenHof Tuinmeubelen

Om het seizoen af te sluiten geeft BuitenHof Tuinmeubelen tot maar liefst 60% korting op geselecteerde showmodellen. Profiteer daarom nu van deze hoge korting en geniet komend seizoen extra voordelig van uw nieuwe set! Let op: deze actie is alleen geldig in onze winkels, dus kom gezellig langs. En vergeet uw aanhangwagen niet, want showmodel sets dienen zelf mee naar huis genomen te worden.


Uw VIB voordeel

  • 5% extra korting op onze gehele collectie
  • Leuk cadeau bij aankoop van een set
  • Een lekker hapje en drankje
  • En een feestelijke sfeer
  • In alle 22 winkels

Extra informatie

Wanneer?

6, 7 en 8 maart 2020

Hoe laat?

Al onze winkels zijn op vrijdag 6 maart 2020 speciaal geopend tot 22.00 uur. De rest van het weekend gelden de normale openingstijden. De openingstijden per filiaal kunt u vinden op de winkelpagina.


Bekijk het winkeloverzicht

Komt u tijdens het VIB weekend naar één van onze winkels? U bent van harte welkom in één van onze 22 showrooms. Kijk lekker rond in de winkel onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk hieronder het overzicht van de winkels.


Benieuwd naar de collectie?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina.


Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina.

NL: 0165 52 67 71

NL: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

BE: 03 80 80 552

BE: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen