Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Voorverkoop: ontvang een cadeaukaart bij uw bestelling!

U kunt nu profiteren van onze Voorverkoop actie! Wij presenteren u graag de nieuwe collectie van 2021, waarmee u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een set uit onze collectie van 2021 een cadeaukaart ter waarde van 5% van uw aankoop. Deze kunt u besteden aan accessoires en decoratieproducten. Zo maakt u uw set direct helemaal af!

Als u gebruikmaakt van onze Voorverkoop actie, bent u ervan verzekerd dat uw bestelling voor Pasen wordt geleverd. U weet dus zeker dat u helemaal op tijd klaar bent voor de zomer. Daarnaast bent u een van de eersten die geniet van tuinmeubelen uit de collectie van 2021.


De voorwaarden

  • Geldig vanaf 1 februari 2021 tot en met 28 februari 2021
  • Bij aankoop van een set uit de collectie van 2021
  • Niet toepasbaar op showmodellen
  • Cadeaukaart te besteden aan accessoires en decoratieproducten
  • Cadeaukaart is niet naamsgebonden

Uitgelicht uit de nieuwe collectie van 2021

We lichten graag een aantal items uit onze nieuwe collectie voor u uit. In de collectie van 2021 vindt u trendsettende tuinsets en nieuwe comfortabele loungesets.


Nu besteld = levering voor Pasen!

Op tijd klaar zijn voor de zomer? Bestel dan nu uw tuinmeubelen! Zo bent u ervan verzekerd dat uw bestelling voor Pasen wordt geleverd. Daarnaast kunt u nu ook de nieuwe collectie van 2021 bestellen.

Geniet dus van het vooruitzicht van een heerlijke zomer in uw tuin met onze luxe tuinmeubelen, en bestel nu! Deze actie geldt tot en met 28 februari 2021.


Nog vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u nog vragen over de voorverkoop actie, onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen