Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Winactie: deel uw BuitenHof foto

Doe mee met onze winactie! Kijkt u het EK voetbal lekker vanuit uw BuitenHof set in de tuin? Of geniet u gewoon van het mooie weer in uw lounge- of tuinset? Wij vinden het ontzettend leuk om dit te zien. Deel dus nu uw foto met ons via Facebook en maak kans op 1 van de 30 Egg lampen incl. Bluetooth speaker! Bekijk alle informatie en de actievoorwaarden direct op deze pagina.


Hoe doet u mee?

Meedoen is simpel! Volg onderstaande stappen om kans te maken op 1 van de 30 Egg lampen. Als u meedoet, gaat u akkoord met de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

1Kijkt u het EK voetbal in de tuin? Of geniet u gewoon lekker van het weer in uw lounge- of tuinset? Maak een mooie foto van uw tuin met tuinmeubelen van BuitenHof.
2Ga naar de volgende post op Facebook: https://bit.ly/3gyF81c
3Plaats een reactie met uw foto.

Heeft u geen Facebook? Stuur hem ons dan via e-mail naar marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl.


Maak kans op een Egg lamp

Omdat wij het erg leuk vinden om alle foto's te zien, geven wij de 30 meest originele en leuke foto's een sfeervolle EGG lamp incl. Bluetooth speaker cadeau! Deze draadloze multicolor lamp heeft maar liefst 7 verschillende kleuren en is inclusief afstandsbediening. Dankzij de ingebouwde bluetooth speaker geniet u altijd van uw favoriete muziek. Een echte sfeermaker voor in de tuin!


Heeft u de meest versierde tuinset?

Heeft u de meest versierde tuinset? Degene met de meest versierde set wint ook een Egg lamp. Haal dus uw meest feestelijke versiering uit de kast en zorg ervoor dat uw tuinset in stijl aangekleed is!


De actievoorwaarden

  • De actie loopt van 17-06-2021 t/m 27-06-2021.
  • U kunt deelnemen door een foto van uw tuin met onze tuinmeubelen te delen.
  • U kunt uw foto of video delen via een reactie op onze post op Facebook of via e-mail (marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl).
  • Tussen alle deelnemers worden 30 Egg lampen verdeeld. U kunt per persoon één Egg lamp winnen.
  • Na afloop van de winactie zullen wij contact opnemen met de winnaars.
  • Als u meedoet met deze actie, gaat u akkoord met het gebruik van uw foto voor commerciële doeleinden.
  • BuitenHof Tuinmeubelen houdt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Wij zijn hiervoor of voor enige andere schade voortvloeiend uit deze actie, niet aansprakelijk. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de winactie? Wij zitten voor u klaar via Whatsapp, chat, e-mail en telefoon. Neem contact met ons op via een van onderstaande contactmogelijkheden.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 19029 beoordelingen