Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Wintersolden: profiteer van hoge kortingen!

Nu het nieuwe jaar is begonnen, wilt u natuurlijk ook uw tuin klaar maken voor het voorjaar. En dat kan nu extra voordelig! Tijdens de Wintersolden profiteert u namelijk van mooie kortingen. Kies voor een showmodel set met hoge korting of ga voor één van onze Buitenkansjes. Bekijk hieronder direct onze acties voor de Solden. De Solden zijn met 2 weken verlengd tot en met 14 februari 2021, dus profiteer nu nog!


Hoge kortingen op showmodellen

Om het seizoen af te sluiten geeft BuitenHof Tuinmeubelen hoge kortingen op geselecteerde showmodellen. Profiteer nu en geniet komend seizoen extra voordelig van uw nieuwe set!

  • Showmodel sets worden alleen compleet verkocht zoals getoond.
  • De actie is alleen geldig op geselecteerde showmodel sets.
  • Controleer de set voor aankoop op eventuele beschadigingen.
  • De aanbiedingsprijs is de meeneemprijs.
  • Deze actie is alleen geldig in onze 9 Belgische winkels.
  • Het aanbod aan showmodellen kan verschillen per winkel.
  • Showmodel sets dienen zelf meegenomen te worden.

Bekijk onze Buitenkansjes

De collectie van 2020 maakt plaats voor de collectie van 2021. En dat betekent dat dit de laatste kans is om bepaalde sets aan te schaffen. Wilt u nog graag een specifieke lounge- of tuinset aanschaffen? Of wilt u uw set nog compleet maken met een extra stoel? Grijp dan nu deze laatste kans om de collectie van 2020 nog te kunnen aanschaffen. 


Bekijk het winkeloverzicht

Komt u naar één van onze winkels? U bent van harte welkom in één van onze 9 Belgische toonzalen. Kijk lekker rond in de winkel of laat u adviseren door onze enthousiaste verkoopspecialisten. Bekijk hieronder het overzicht van de winkels.


Benieuwd naar de collectie?

Alvast een idee krijgen van de collectie? Bekijk het assortiment dan direct online via onze webshop!


Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16951 beoordelingen