Populairste ligbedden

De top 5 ligbedden van Life speciaal voor jou geselecteerd.

Wat genieten we toch van die heerlijke zomerse temperaturen! Een ligbed biedt jou ultiem comfort tijdens de warme zomerdagen. Of je nu wil wegdromen met een goed boek, een ijskoude cocktail wil drinken terwijl je van de zon geniet of gewoon lekker wil ontspannen in de tuin, met een ligbed is dit allemaal mogelijk. Haal dus snel zo'n comfortabel ligbed in huis en geef jezelf de luxe die je verdient. Vind je het lastig om een keuze te maken? No worries! Om het je makkelijk te maken, hebben we de vijf populairste ligbedden uit onze collectie voor je op een rijtje gezet. Heb je jouw favoriet al gespot?

1. Stijlvol genieten: Fitz Roy ligbed

Heerlijk achterover leunen en genieten van de zon doe je natuurlijk op het Fitz Roy ligbed. Dit ligbed is voorzien van een extra dik kussen. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat je zeker weet dat het goed bij de rest van je tuin past. Je kunt dit ligbed in verschillende ligstanden zetten, zodat je wat meer rechtop zit of juist languit kunt genieten van de zon. Het Fitz Roy ligbed is met zijn luxe uitstraling een echte eyecatcher in je tuin!

Shop dit Fitz Roy ligbed

2. Urenlang zonnen: Soho ligbed

Het Soho ligbed is onmisbaar op warme, zomerse dagen. Dit ligbed is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: wit en lava (donkergrijs). Het ligbed heeft een aluminium frame met teakhouten details. Dit geeft het ligbed een gezellige uitstraling. Dankzij de praktische uitschuiftafel is je verfrissende drankje altijd binnen handbereik. Zo ben je verzekerd van een relaxte middag in de zon.

Shop dit Soho ligbed

3. Eindeloos relaxen: Delta ligbed

 

Het Delta ligbed is ideaal om heerlijk op te zonnebaden. Dit ligbed is verkrijgbaar in de kleuren wit en lava (donkergrijs). Dankzij de handige wieltjes verplaats je het ligbed moeiteloos met de zon mee, of juist naar een verkoelend plekje in de schaduw. Dit ligbed is voorzien van All weather bekleding, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en je het hele jaar door kunt genieten van een mooi aangeklede tuin!

Delta ligbed

Populairste ligbedden van Life
Populairste ligbedden van Life
Populairste ligbedden van Life
Populairste ligbedden van Life
Populairste ligbedden van Life

4. Zorgeloos genieten: Muro ligbed

Het Muro ligbed is een onmisbaar item voor zonnige dagen. Het beige frame, dé trendkleur 2024, voegt stijl toe aan je buitenruimte. Kies uit verschillende ligbedkussens en vindt de perfecte match met jouw tuin. Dankzij de verschillende ligstanden geniet je van ultieme ontspanning. Creëer jouw luxe oase met het Muro ligbed en laat elke dag aanvoelen als een zonnige vakantiedag.

5. Relaxen in stijl: Summer ligbed

Het Summer ligbed is een stijlvol exemplaar voor jouw buitenruimte. Dit ligbed is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: beige en grafiet (zwart). Dankzij de ergonomische vorm zit je heerlijk comfortabel. Het Summer ligbed heeft een Soltex bekleding en is in 2 standen kantelbaar voor extra comfort. Je kunt het Summer ligbed in de lente en zomer zorgeloos buiten laten staan! Zie jij jezelf al relaxen op dit ligbed?

Shop dit Summer ligbed