Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Geniet van het buitenleven met balkonmeubels

Wilt u het balkon inrichten met balkonmeubels om buiten te genieten? Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u zeker terecht voor balkonmeubels. Het maakt niet of u een groot of juist klein balkon heeft. Voor iedere buitenruimte hebben wij geschikte meubelen in onze collectie. In deze blog doet u inspiratie op voor balkonmeubels!

Loungen met balkonmeubels

Bent u geïnteresseerd in onderhoudsvriendelijke balkonmeubels? Een loungeset is zeker ook ideaal om op een balkon te plaatsen. Zo ervaart u ook hier optimaal het beste zitcomfort! Wanneer u een loungeset gaat aanschaffen, raden wij aan om de afmetingen van het balkon te noteren en mee te nemen naar een van onze winkels. Dan kijken onze experts graag mee bij het uitzoeken van de balkonmeubels die het beste passen bij de ruimte en uw wensen. Een loungeset met open frame versterkt een ruimtelijk gevoel. Zo heeft de Timber loungeserie tuinmeubels die zeker mooi staan op een balkon.  

Voordelen loungesets met open frame: 

 • Ruimtelijk gevoel met balkonmeubels
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Een loungeset met zitcomfort
 • Creëert een luxe uitstraling

Uitgelichte balkonmeubels

Richt uw balkon in met een van de loungesets uit onze collectie. Onze experts hebben met de balkonmeubels loungesets samengesteld die mooi staan in een kleine ruimte of terras. 

Ibiza loungeset

Haal de sfeer van een zomerse vakantie naar uw balkon met de Ibiza loungeset! Door de strakke lijnen lijkt de ruimte groter. Dankzij het All Weather materiaal hoeft u de kussens niet op te ruimen in het najaar. 

Timber loungeset

Wilt u lekker loungen, maar ook dineren op het balkon? Dat is met deze balkonmeubels zeker mogelijk! De Timber loungeset bestaat uit een loungebank, twee loungezetels en een verhoogde salontafel. 

Soho loungeset

De combinatie zwart en robuust zorgt voor een luxe uitstraling! Het teakhout splintert niet en is een duurzaam materiaal. De balkonmeubels zijn makkelijk te plaatsen doordat het frame bestaat uit aluminium. 


Tuinset met balkonmeubels

Kiest u liever voor een tuinset als balkonmeubels op het balkon? Stel uw eigen tuinset samen met bijvoorbeeld verstelbare loungezetels of een tuinbank. Een verstelbare tuinzetel is ideaal te gebruiken als balkonmeubel, aangezien de rugleuning ook naar achteren gezet kan worden. Zo zit u comfortabel achterover tijdens het relaxen en rechtop tijdens het dineren. Een tuinbank van aluminium is door het frame eenvoudig op een balkon te plaatsen. Ook zet u de bank makkelijk neer zodat u het kan gebruiken als extra tafeltje. 

Voordelen tuinsets: 

 • Af te stemmen op de grootte van uw gezelschap 
 • Optimaal zitcomfort 
 • Hoge kwaliteit balkonmeubels 


Bijzettafels als balkonmeubels

Ook met een klein balkon kunt u genieten van mooie balkonmeubels. Met een bijzettafel gaat u goed om met de ruimte op het balkon. Dankzij een bijzettafel als salontafel heeft u ook altijd plek om een lekker drankje neer te zetten. Door de verschillende mogelijkheden in onze collectie vindt u altijd een prachtige bijzettafel die u kunt combineren met de rest van uw balkonmeubels. Kiest u  liever voor een houten of een aluminium bijzettafel?

Voordelen bijzettafels

 • Makkelijk te verplaatsen op het balkon
 • Mooie uitstraling
 • Hoge kwaliteit balkonmeubels 

Een parasol op het balkon

Het is belangrijk om ook op een balkon voor voldoende schaduw te zorgen. Dit doet u het beste met een staande parasol. Dit type parasol is uitstekend als balkonmeubel. Een staande parasol neemt relatief weinig ruimte in en is makkelijk te verplaatsen. 


Bekijk meer balkonmeubels in onze brochures 

Vraag onze brochures met balkonmeubels aan via de website en krijg deze gratis thuis gestuurd. In de brochures bekijkt u alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie over een bepaalde serie? Onze experts in onze winkels en op de verkoopafdeling helpen u graag verder.