Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Vind de beste horecaparasols

Een grote of kleine horecaparasol kopen voor uw terras buiten? Wees goed voorbereid op mooi weer met de parasols uit onze collectie. Daardoor zitten uw gasten verkoelend in de schaduw. Op deze pagina nemen wij u u mee in de mogelijkheden voor horecaparasols.

Grote horecaparasols op het terras

Een horecaparasol maakt een terras helemaal compleet! Binnen onze collectie hebben we twee type parasols. Maak de keuze tussen een zweefparasol of een staande parasol. Bij een zweefparasol zit de mast aan de zijkant. Daardoor blijft er voldoende plaats over om de rest van het terrasmeubilair neer te zetten. Een stokparasol is soepel te bedienen en makkelijk op te bergen als u ruimte wilt maken. 

Voordelen horecaparasols: 

  • Gasten blijven langer zitten op het terras 
  • Horecaparasols dragen bij aan de klantbeleving 

Top 5 parasols horeca

Wij geven graag meer informatie over de horecaparasols van BuitenHof. Gaat u voorkeur meer uit naar een staande parasol of plaatst u liever een zweefparasol op het terras? 

Ibiza parasol

De Ibiza zweefparasol is al jaren populair. Het parasoldoek is gemaakt van het materiaal Spuncrylic. Daardoor is deze horecaparasol kleurvast en biedt het een zeer goede UV-wering. 

Costa parasol

De Costa stokparasol is een stevige horecaparasol met de mast in het midden van het doek. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment aan kleurencombinaties. Deze parasol heeft een lava, wit of houtlook frame. Welke horecaparasol past het beste op uw terras? 

Palermo parasol

Deze horecaparasol is mooi te combineren met de andere meubelen op het terras. Als de zon draait of zakt dan kantelt u het doek eenvoudig zodat er altijd is. Kortom: een mooie eyecatcher! 

Nevada parasol

De Nevada parasol heeft een prachtige uitstraling. De voet bij de parasols uit deze serie staat niet in het midden van het doek, maar aan de zijkant. Iedereen heeft dus vrij zicht. 

Mallorca parasol

Geniet van de schaduw met de Mallorca parasol. De horecaparasol is verkrijgbaar in verschillende formaten. De Mallorca parasol Ø 270cm, Ø 300cm en 200x300 cm zijn kantelbaar. 


Parasolaccessoires

Dankzij een parasolvoet staat een horecaparasol goed op zijn plek. Met wieltjes onder de voet is de parasol makkelijk op de gewenste plek te zetten. Bij BuitenHof hebben we voordelige Package Deals samengesteld. Deze deal bestaat uit een parasol, voet en beschermhoes. In onze parasol folder staat meer uitleg over onze parasol deals. Accessoires bij een horecaparasol zijn niet alleen praktisch, maar ook sfeervol. De palermo bluetooth speaker maakt de zomeravonden buiten op het terras extra gezellig met muziek. Een parasol heater zorgt voor een aangename warmte. 


Beschermhoezen voor een horecaparasol

Het is natuurlijk belangrijk dat de horecaparasols op uw terras ook volgend seizoen weer ingezet kunnen worden. Onze parasols zijn van hoge kwaliteit, maar bescherming blijft belangrijk. Denk dus ook aan het aanschaffen van beschermhoezen. Daarmee wordt de levensduur van de horecaparasols verlengt. Lees via onderstaande button meer informatie over parasolhoezen. 

Voordelen parasolhoes: 

  • Beschermt een horecaparasol tegen alle weeromstandigheden 
  • Voorkomt vlekken op het doek 

Tuinmeubelen voor uw terras

Het terras een luxe uitstraling geven? Naast een horecaparasol dragen nieuwe tuinmeubelen hier zeker aan bij. Wij denken graag mee met de indeling van het terras. Bij BuitenHof staat mix and match centraal! Het is mogelijk om veel terrasstoelen en tafels met elkaar te combineren. Zo ontstaan de ideale combinaties die goed passen bij het horecaconcept. 


Advies nodig over horecaparasols?

U kunt bij BuitenHof Tuinmeubelen ook terecht als zakelijke klant voor horecaparasols. Onze experts helpen graag met advies bij uw zakelijke aanvraag. Vul het formulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18698 beoordelingen