Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Inspiratie voor een herfsttuin

De laatste zomerse avonden breken aan en de zomer maakt plaats voor de herfst. Het seizoen van warme kleuren, gezellige avonden en een sfeervolle tuin. Daarnaast is de herfst ook voor veel het moment om de tuinmeubelen weer op te bergen. In deze blog vertellen we u graag hoe u uw tuin herfstklaar maakt met inspiratie en tips.


4 tips


1. Warme kleuren

Wie kent er nou niet het prachtige beeld van de warm gekleurde bladeren aan de bomen in de herfst. Deze kleuren geven warmte en sfeer aan dit seizoen. Maar deze warme kleuren kunt u ook terug laten komen in uw tuinmeubelen. Teakhout is hiervoor het perfecte materiaal. Teakhout is een prachtig natuurlijk materiaal en is perfect voor langdurig buitengebruik. Robuust teakhout geeft uw tuin een warme uitstraling. Naast het framekleur kunt u ook warmte aan uw tuin brengen door de kleur van uw tuinkussens. Taupe is een warme kleur en brengt veel sfeer aan uw tuin. De kleuren olijfgroen, coral en khaki zijn ook perfecte herfst kleuren. Verwerk deze warme kleuren in uw tuin en uw tuin is helemaal klaar voor de herfst!


2. Maak het knus

Het verwerken van warme kleuren geeft uw tuin een sfeervolle uitstraling, maar in de herfst is het ook belangrijk om warmte creëren. Zo kunt u ook nog in de herfst genieten van avonden in uw tuin. Een vuurtafel is hiervoor perfect. Vuurtafels werken op gas, waardoor u geen afval heeft zoals een vuurkorf. Daarnaast kan een vuurtafel ook onder een terrasoverkapping, parasol of partytent worden geplaatst. Met een vuurtafel creëert u warmte en geeft u uw tuin een knus gevoel. Zo kunt u heerlijk in uw tuin genieten van een warme chocolade.


3. Sfeerverlichting

Tijdens de herfst wordt het steeds eerder donker. De lange zomeravonden maken plaatst voor donkere maar knusse avonden, waardoor u uw tuin meer licht moet geven. Sfeerverlichting is hiervoor ideaal. Het geeft uw tuin licht, maar ook veel sfeer. Daarnaast maken diverse kaarsen en lantaarns uw tuin helemaal af tijdens deze herfstavonden.

Teakschaal met kaars
De teakschaal is een mooie accessoire voor in uw tuin. De kaars is in het hout gegoten en brandt vele uren. Zo maakt u knusse zomeravonden nóg gezelliger!

Bekijk teakschaal met kaars

Cosiscoop Timber
De Cosiscoop Timber is een echte sfeermaker. De vlam geeft gezellig licht, zodat u langer kunt genieten van het buitenleven. Dankzij de glasplaat is de vlam beschermd tegen wind.

Bekijk Cosiscoop Timber

Beta lamp
Er is altijd wel een plekje in uw tuin voor de Beta lamp! U kunt deze lamp eenvoudig verplaatsen dankzij het compacte formaat. Zo heeft u altijd licht waar u het nodig heeft.

Bekijk Beta lamp

4. Tuinmeubelen onderhouden

Na de knusse herfstavonden is het voor veel mensen het moment om de tuinmeubelen weer op te bergen. Wij adviseren u om voor het opbergen van uw tuinmeubelen deze te behandelen met onze onderhoudsmiddelen. Zo kunt u weer genieten van uw tuinmeubelen met het mooie weer. Let hierbij op dat elk materiaal een andere behandeling nodig heeft. Via de link hiernaast kunt u meer informatie vinden over het behandelen van uw tuinmeubelen per materiaal. Daarnaast kunt u ook onze onderhoudsmiddelen in onze webshop vinden.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen