Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Met leuke tuinaccessoires de tuin aankleden

Iedere tuin wordt uniek met leuke tuinaccessoires. Heeft u de tuin ingericht met tuinmeubelen? Dan staat de basis van uw tuininrichting. Maak daarna de tuin gezellig door het toevoegen van tuinaccessoires aan uw set. In deze blog vertelt Sandrien, styliste bij BuitenHof Tuinmeubelen, meer over het aankleden van uw tuin met leuke tuinaccessoires. 

Leuke tuinaccessoires: Bloempotten

"Versterk de natuurlijke uitstraling in de tuin door het neerzetten van plantenbakken. Het advies is om verschillende hoogtes bij elkaar te zetten. Zet uw favoriete plant in de bakken en geniet van een mooi resultaat. Door het open frame aan de onderkant blijft een ruimtelijk gevoel behouden. Een trend qua leuke tuinaccessoires die we de laatste tijd veel zien op een balkon of klein terras is verticaal tuinieren. Met een tuinscherm plaatst u de bloemen in de hoogte. Het is zeker mogelijk om dit te combineren met andere tuinaccessoires." 


Extra sfeer met tuinaccessoires

"In de zomer is de tuin ook wel een tweede huiskamer. Houd met het inrichten van uw tuin ook rekening met het interieur binnen, zo creërt u met leuke tuinaccessoires echt het thuisgevoel in de tuin. Maak de tuin extra sfeervol door het plaatsen van tuinlampen. Daarmee verlengt u ook de tijd dat u 's avonds buiten kunt zitten met vrienden en familie. Een tuinlamp is een echt design tuinaccessoire. Tuinaccessoires groeperen per oneven nummers is een tip die we vaak geven. Zet bijvoorbeeld drie kaarsen bij elkaar."


Tuintafel aankleden

"Leg placemats op uw tuintafel. Daardoor zorgt u voor mooie decoratie en voor extra bescherming van de tuintafel. Als u uw gasten drankjes en hapjes in de tuin wilt serveren, maak dan handig gebruik van een dienblad. Er zijn verschillende dienbladen uit onze collectie verkrijgbaar die passen bij de stijl van uw tafel. Zo past een teakhouten dienblad perfect bij een klassieke stijl. Bekijk onze website voor een selectie van leuke tuinaccessoires."


Tuinaankleding met vloerkleden

"Kleed uw loungeset aan met een vloerkleed. Perfect voor mooi weer en het creërt een huiselijke ambiance in de tuin! Deze leuke tuinaccessoires zijn geschikt om tijdens de lente en de zomer buiten te laten liggen. Het tapijt kan gereinigd worden met een stofzuiger of door het af te kloppen. Het onderhoud is dus eenvoudig. Een tuin tijdloos inrichten? Een vloerkleed uit onze collectie past hier perfect bij door de neutrale kleuren."


Tuinkussens als leuke tuinaccessoires

"De tuin aankleden kunt u doen met tuinkussens. Kies een kleurenpalet om eenheid te creëren. Kijk hierbij zeker naar de omgeving van de tuin. Maak bij teakhout de keuze voor warme kleuren en bij een lava frame bijvoorbeeld voor donkere kleuren. Houd bij het uitzoeken van decoratiekussens ook rekeing met het kleurenpalet. Hierdoor krijgt het geheel met de leuke tuinaccessoires niet een te drukke uitstraling. Leg verschillende formaten kussens bij elkaar voor een speels effect."


Meer inspiratie opdoen voor leuke tuinaccessoires

De tuin aankleden met leuke tuinaccessoires? Op de BuitenHof website vraagt u gratis onze brochures aan. Zo maakt u een goede keuze voor tuinaccessoires voor bij u in de tuin. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Zie de de manier waarop de meubels en accessoires zijn neergezet. Doe inspiratie op in de verschillende kleurengroepen en kijk waar u verliefd op wordt! 

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18698 beoordelingen