Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Een loveseat tuinbank voor buiten

Met een loveseat tuinbank, een zitmeubel voor twee personen, geniet u met uw partner of als vrienden comfortabel buiten. Zit lekker dichtbij elkaar voor een intieme sfeer. In deze blog nemen wij u graag mee in de mogelijkheden binnen onze collectie voor een loveseat tuinbank. 

Loveseat tuinbank: Bondi tête-à-tête

De Bondi tête-à-tête zijn twee mooie relaxstoelen aan elkaar met een aluminium frame in het midden waardoor u altijd plek heeft om een drankje neer te zetten. Maak de loveseat tuinbank ompleet door het toevoegen van een extra bijzettafel of poef aan de relaxset voor extra comfort. Bekijk de slider voor meer foto's.


Montana loungebank

De Montana loungebank uit onze collectie is een aangename loungebank als loveseat. Kies voor uw loveseat tuinbank uit een lava of wit frame. Door de verstelbare rugleuningen zit u samen in de houding die het prettigst is. Wilt u achterover leunen en de persoon naast u rechtop een boek lezen? Dan is dit zeker geen probleem. 


Een ligbed als loveseat tuinbank

Een twee persoons ligbed is een mooi alternatief voor de klassieke loveseat tuinbank. Het Fitz Roy ligbed past u goed aan op de stijl van uw tuin door de keuze uit elf kussenkleuren. Door het materiaalgebruik is het makkelijk te verplaatsen. Zet de loveseat in de schaduw of rust lekker uit in de zon. 


Een loveseat tuinbank kiezen

Wilt u een andere loungebank als loveseat aanschaffen of heeft u meer interesse in een tuinset voor twee personen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen is veel mogelijk dankzij de verschillende combinaties. Gaat u voor een moderne loveseat tuinbank of voor een design met klassieke accenten? 


Advies nodig over een loveseat tuinbank? 

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een loveseat voor in uw tuin? Ga naar een van onze 25 winkels en laat u adviseren door onze experts. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale loveseat tuinbank

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18698 beoordelingen