Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Trend: tuinmeubelen met ronde vormen

Eén van de nieuwste trends op tuinmeubelgebied is het gebruik van ronde vormen. Lounge- en tuinsets met afgeronde hoeken zorgen voor een mooie en gezellige uitstraling. Nieuw in onze collectie is de ronde comforthoek. Hier vertellen we u graag alles over! Ook tuinsets met een ronde tuintafel zijn een gezellige toevoeging aan uw tuin. We lichten graag een aantal mooie sets met ronde vormen voor u uit!


Voordelen ronde comforthoek

Nieuw in onze collectie is de ronde comforthoek. Deze hoek biedt optimaal comfort en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast heeft u dankzij de ronde comforthoek een extra zitplaats. 

  • Extra zitplek
  • Optimaal comfort
  • Mooie uitstraling in uw tuin
  • Verschillende opstellingen en kleuren mogelijk

Uitgelichte sets met ronde comforthoek


Tuinsets met ronde tuintafel

Ronde tuinsets zijn een gezellige toevoeging aan uw tuin. Een ronde tuinset zorgt namelijk voor veel interactie met uw gezelschap en is daarnaast een echte blikvanger in uw tuin. De ronde vormen creëren sfeer en gezelligheid. We hebben ronde tuinsets in verschillende materialen en afmetingen in onze collectie. Bekijk deze direct via de link hieronder!


Uitgelichte sets met ronde tuintafel


Bezoek één van onze winkels

Wilt u de tuinmeubelen liever komen bekijken en uitproberen? Dan bent u van harte welkom in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder!

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17148 beoordelingen