Op woensdag 1 mei, Dag van de Arbeid, zijn al onze winkels geopend.
dag(en) uur min sec

Alleen dit weekend: 20% korting op de Club tuinstoel

dag(en) uur min sec

Maak je tuin lenteklaar

We kunnen niet wachten om samen met jou de tuin voor te bereiden op een bruisend lenteseizoen. Dit is het perfecte moment om je tuin een goede onderhoudsbeurt te geven. Het is tijd om het gras te maaien, de planten te snoeien én om de tuinmeubelen schoon te maken. In deze blog geven we je een aantal handige tips zodat je weer volop kunt gaan genieten van het buitenleven! 

Maak je tuinmeubelen schoon

De eerste stap naar een tuin die klaar is voor de lente is het opruimen van je buitenruimte. Een bezem er goed doorheen halen scheelt al een hele hoop. Hebben jouw tuinmeubelen de hele winter buiten gestaan? Dan is dit hét moment om ze goed te reinigen. Door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken verleng je de levensduur van jouw tuinmeubelen en kun je je tuinmeubelen er weer als nieuw uit laten zien! Gebruik voor het schoonmaken van teakhout bijvoorbeeld onze Teak cleaner, en voor het schoonmaken van All weather materiaal en vlechtwerk de Textileen & wicker cleaner. Voor elk materiaal hebben we speciale onderhoudsmiddelen ontwikkeld én hebben we een uitgebreid onderhoudsadvies beschreven. Wil je weten wat ons onderhoudsadvies is voor jouw tuinmeubelen? Bekijk ons onderhoudsadvies per materiaal!

Lees onderhoudsadvies

Vervang jouw tuinkussens

Een manier om jouw tuin een frisse en nieuwe look te geven, is door de tuinkussens te vervangen. Door de juiste kleuren en stijlen te kiezen, kun je je tuinmeubelen een geheel nieuwe uitstraling geven. Ben je wel toe aan een nieuwe look in de tuin maar is jouw tuin- of loungeset eigenlijk nog in goede staat? Dan kan het heel leuk zijn om enkel de kussens te vervangen. Een eenvoudige manier om je tuin een nieuwe look te geven, is door te spelen met kleuren.

We hebben vele kleuren kussens in onze collectie, die jouw lounge- of tuinset zeker zullen omtoveren tot een echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor het warme coral of het frisse olijfgroen. Ook kun je natuurlijk kiezen voor de neutralere tinten, zoals beige, khaki of steel. Niet alleen het vervangen van de zitkussens geeft je tuinset een geheel nieuwe look, ook nieuwe decoratiekussens doen veel voor de uitstraling van de tuinmeubelen. Wil je jouw loungekussens vervangen? Kom langs in de winkel en bekijk de mogelijkheden. Het is (nog) niet mogelijk om deze online te bestellen.

Twijfel je nog over de kleur? Bekijk dan onze tuinstijlen en ontdek welke kleuren het beste bij jou passen!

Onze tuinstijlen

Sfeervolle vuurhaarden 

Een vuurhaard is een echte sfeermaker in de tuin. De vuurhaarden uit onze collectie geven een heerlijke warmte af, zodat je 's avonds langer buiten kunt blijven zitten. Met een vuurhaard worden knusse zomeravonden nóg gezelliger! Als je je tuin klaarmaakt voor de lente, mag een vuurhaard dus zeker niet ontbreken. Met een vuurhaard kun je ook genieten van het buitenleven tijdens de frissere lentedagen. Bekijk onze vuurhaarden in de winkel.

Kies voor leuke accessoires

Tuinaccessoires zijn een must-have voor elke tuinliefhebber. Ze zijn perfect om de tuin op een snelle manier op te vrolijken. In onze collectie vind je een breed assortiment tuinaccessoires, waaronder tuinverlichting, tuinschermen en nog veel meer! Deze accessoires zorgen voor een gezellige sfeer in de tuin, zowel tijdens de dag als 's avonds.

Op zoek naar een groter tuinaccessoire? Tuinschermen zijn praktisch en geven je privacy en bescherm en je tegen de zon. We hebben een breed assortiment van tuinschermen in verschillende stijlen, van traditionele teakhouten schermen tot moderne aluminium schermen. Onze tuinschermen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam en weerbestendig zijn. Je kunt een tuinscherm eenvoudig aankleden met wandplankjes met leuke plantjes en accessoires.

Bekijk accessoires

Vergeet de parasol niet

Het is heerlijk om van de zon te kunnen genieten, maar soms heb je nu eenmaal behoefte aan schaduw. Daarom is het belangrijk om ook aan een parasol te denken bij het lenteklaar maken van de tuin. Is jouw parasol nog in goede staat? Of kan deze wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Op onze uitgebreide adviespagina lees je alles over het schoonmaken van je parasol.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe parasol. Kies bijvoorbeeld voor een luxe zweefparasol. Hiermee creëer je in een handomdraai schaduw waar je wilt! Een stokparasol, of push-up parasol, is dan weer juist geschikt voor balkons en is gemakkelijker te verplaatsen.

Bekijk parasols