Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Een tuinset met parasol kiezen

Een tuinset met parasol is een goede keuze om uw tuin mee in te richten. Dankzij een luxe parasol ervaart u verkoelende schaduw als u comfortabel buiten zit. Op deze pagina nemen wij u mee in de mogelijkheden bij BuitenHof Tuinmeubelen voor een tuinset met parasol. 

Tuinmeubelen voor uw tuinset met parasol

Bij BuitenHof Tuinmeubelen stelt u zelf een tuinset met parasol samen. Combineer de tuinstoelen en tuintafel die goed bij uw smaak en wensen passen. Houd bij een tuintafel rekening met het aantal personen dat u buiten wilt ontvangen aan uw tuinset met parasol. Heeft u een keuze gemaakt voor een tuintafel? Kijk dan verder naar welke tuinstoelen het beste staan bij de tuintafel. We hebben verschillende tuinstoelen in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan stapelbare en verstelbare stoelen. Zo geniet u van optimaal zitcomfort! 


VOORDELEN VAN EEN TUINSET MET PARASOL

Ook tijdens het heetste moment van de dag zit u veilig beschut in de tuin.

Een tuinset met parasol geeft een luxe uitstraling aan uw tuin. 

Een parasol creëert schaduw op de plek in de tuin waar u graag wilt zitten.


Vind de beste zweefparasol 

Een zweefparasol is ideaal om bij een tuinset te zetten. Dit type parasol is erg handig, omdat de mast aan de zijkant zit. Aan een tuintafel eten onder de parasol is dus mogelijk. Maak de tuinset met parasol compleet door het toevoegen van een parasolvoet. Met een verrijdbare parasolvoet zet u de tuinparasol op de plek waar u graag schaduw wilt hebben. 


Uitgelichte terrasparasols


Stokparasol voor een tuinset met parasol

Het is ook mogelijk om een staande parasol bij een tuinset te zetten. Een stokparasol is bijvoorbeeld ideaal voor op een balkon, dakterras of kleine tuin. Dit model neemt namelijk weinig ruimte in en bergt u eenvoudig op als u ruimte wilt maken. Er zijn verschillende soorten stokparasols beschikbaar. Kies voor een rond of vierkant design voor uw tuinset met parasol. 


Parasol accessoires

Een parasol accessoire is een leuke toevoeging aan uw tuinset met parasol. Parasol verlichting is niet alleen sfeervol, maar ook praktisch. U kunt langer buiten zitten met vrienden of familie. Kiest u voor de variant met speaker, dan zet u ook uw favoriete muziek op in de tuin. De parasol heater zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens een mooie zomeravond. 


TUINSET MET PARASOL: Uitgelichte parasolaccessoires


Advies nodig over uw tuinset met parasol?

Onze experts in de winkels helpen u graag bij het kiezen van een tuinset met parasol. De koffie staat klaar! Bekijk het winkeloverzicht via de link hieronder.

Ook thuis inspiratie opdoen voor nieuwe tuinmeubelen? Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de specialisten via de telefoon, chat, mail of Whatsapp.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18698 beoordelingen