Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen


DEZE ACTIE IS MOMENTEEL INACTIEF

Levering voor Pasen

Op tijd klaar zijn voor de zomer? Bestel dan nu uw tuinmeubelen! Zo bent u ervan verzekerd dat uw bestelling voor Pasen wordt geleverd. Daarnaast kunt u nu ook de nieuwe collectie van 2021 bestellen. Geniet dus van het vooruitzicht van een heerlijke zomer in uw tuin met onze luxe tuinmeubelen, en bestel nu!


Bestel nu en profiteer van de voorverkoop actie!

U kunt nu profiteren van onze Voorverkoop actie! Bij aankoop van een set uit onze collectie van 2021 ontvangt u een cadeaukaart ter waarde van 5% van uw aankoop. Deze kunt u besteden aan accessoires en decoratieproducten. Zo maakt u uw set direct helemaal af! Daarnaast bent u een van de eersten die geniet van tuinmeubelen uit de collectie van 2021.


Bezoek één van onze winkels!

U bent van harte welkom in één van onze Belgische winkels! Deze zijn allemaal gewoon geopend. De BuitenHof winkels zijn low traffic winkels, waardoor u bij ons geen drukte en grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Onze enthousiaste verkoopspecialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze!


Uitgelichte sets


Vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.