Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuinstijl stijlvol zwart!

Zoveel mensen, zoveel tuinstijlen. Om overzicht en eenheid in uw tuin te creëren, is het een heel goed idee om een tuinstijl te kiezen. Op deze manier wordt uw tuin echt een verlengstuk van uw huis. Stijlvol zwart is een tuinstijl die staat voor luxueus ontspannen in eigen tuin. Meer weten over deze stijl? Op deze pagina komt u alles te weten over de kenmerken van de stijl en welke tuinmeubelen er perfect bij passen. Natuurlijk kunt u ook de hele collectie tuinmeubelen bekijken of chatten met onze verkoopadviseurs voor advies. 


Kenmerken stijlvol zwart

Stijlvol zwart is een mooie stijl die zich kenmerkt door het gebruik van aluminium in de kleur zwart. Dankzij deze aluminium frames worden de tuinmeubelen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bij de tuinstijl stijlvol zwart worden zwarte aluminium frames gecombineerd met robuust teakhout. Dit zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Carbon All Weather kussens of basalt Comforma Outdoor kussens passen perfect bij zwart aluminium en robuust teakhout. Het gebruik van zwarte tinten is typerend voor deze stijl. Geniet van een heerlijk drankje in uw loungeset of proost op het leven met vrienden en familie!

  • Zwarte aluminium frames
  • Stijlvol én onderhoudsvriendelijk
  • Luxe uitstraling
  • Donkere grijze kussens
  • Robuust teakhout

Tuinmeubelen die passen bij stijlvol zwart

We hebben verschillende tuinmeubelen in onze collectie die perfect passen bij de tuinstijl stijlvol zwart. Bekijk de hele collectie zwarte tuinmeubelen, of kies voor een loungeset van zwart aluminium en robuust teakhout. Op zoek naar een tuinset? Kies dan voor een teakhouten tafelblad. Dit zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in uw tuin.


Meer tuinstijlen

Toch liever een andere tuinstijl? Naast stijlvol zwart, zijn er nog meer mooie tuinstijlen die uw tuin omtoveren tot een gezellige buitenruimte. Kies bijvoorbeeld voor elegant wit, waarmee u een sprankelende en frisse look creëert. Of ga voor eenvoudig genieten met de tuinstijl minimalistisch en design. Bekijk onze inspiratiepagina’s voor de verschillende tuinstijlen direct op de bijbehorende pagina’s.


Stijlvol zwarte tuinmeubelen kopen

Stijlvol zwarte tuinmeubelen kopen? Deze bestelt u makkelijk en veilig via onze webshop. Chat met onze verkoopadviseurs of bekijk de hele collectie tuinmeubelen. Zo geniet u binnenkort van het buitenleven in uw stijlvolle tuin!


Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!