Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Garantie & reparatie

  • Garantietermijn

    Wij geven drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. De eerste 2 jaar zijn volledige garantie volgens de CBW voorwaarden. Het derde jaar is een verlenging die we vanuit BuitenHof extra bieden. In het derde jaar rekenen we met een afschrijving van 1/3 van het aankoopbedrag. BuitenHof tuinmeubelen is aangesloten bij Branchevereniging Centraal Wonen (CBW). Dat betekent voor u een aantal zekerheden. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

  • Garantievoorwaarden

    Heeft u een probleem met een bij ons aangekocht product binnen de garantietermijn dan zullen wij overgaan tot reparatie of omruiling van het artikel. Uitgesloten hiervan is verkeerd gebruik of schade door externe factoren. Wanneer u buiten de garantietermijn problemen heeft, dan zullen wij altijd bekijken of wij het artikel tegen kostprijs voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

  • Reparatie

    Wanneer een product binnen 3 jaar na aankoop gerepareerd moet worden dan valt dit binnen de garantie. Uitgesloten hiervan is schade die veroorzaakt is door verkeerd gebruik of door andere externe factoren. In dat geval zullen wij reparatiekosten in rekening brengen. Wanneer een product na de garantieperiode gerepareerd moet worden dan is dat vaak mogelijk tegen betaling. Uiteraard kunnen wij altijd op voorhand een reparatie offerte voor u maken. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16951 beoordelingen