Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

De kussenwijzer test

Klaar voor een andere look in uw tuin, maar nog geen nieuwe loungeset nodig? Door simpelweg de kussenhoezen te vervangen, ziet uw loungeset er weer uit als nieuw. Wij laten u graag de keuze, wat voor type tuinkussen u aanschaft. Wij hebben 3 verschillende soorten kussenmaterialen. Natuurlijk zijn alle 3 de typen kussens echte buitenkussens en bestand tegen verkleuring, schimmel, chloor en vuil. Ook zijn ze makkelijk wasbaar. Het verschil tussen de kussens zit in de buitenhoes, de vullingen van alle kussens zijn net als de prijzen van de kussens gelijk. Door middel van deze test van 3 vragen, komt u erachter welke types het beste bij u past. Doe de test en kom erachter!

Start de kussenwijzer test

All Weather

Bent u een echte buitenzitter, zomer en winter? En heeft u geen zin of ruimte om telkens de kussens op te bergen? Dan past onze stof All Weather perfect bij u. All Weather kussens zijn 100% weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven. Het materiaal is zeer sterk en erg goed bestand tegen vuil. Een extra voordeel van All Weather is de waterdoorlatendheid van de kussens. Met All Weather kussens heeft u het hele jaar door een mooi aangeklede tuin.

Bekijk de kleuren

Soltex

Zit u vaak buiten, maar bergt u de kussens in de herfst op om deze bij de eerste lentestralen weer buiten te leggen? Dan past onze stof Soltex perfect bij u. Soltex kussens voelen natuurlijk aan, zijn sterk, waterafstotend en eenvoudig te onderhouden.

Bekijk de kleuren

Comforma Outdoor

Nieuw in de collectie zijn de Comforma Outdoor kussens. Kenmerkend aan deze mooie buitenstof is zijn zachtheid, comfort en scothgard behandeling van de vezel. Deze behandeling zorgt voor afstoting van vuil en vloeistoffen, zelfs rode wijn.

Bekijk de kleuren