Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Ligbed hoofdkussen

in wensenlijst

Ligbed hoofdkussen

in wensenlijst
Olijf groen | Soltex
Het ligbed hoofdkussen is een heerlijk kussen om uw ligbed nóg comfortabeler te maken. Het kussen is gemaakt van Soltex. Dit materiaal voelt natuurlijk aan en is eenvoudig te onderhouden.
Speciale prijs 19,50 € Normale prijs 25,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

Het ligbed hoofdkussen is een heerlijk kussen om uw ligbed nóg comfortabeler te maken. Het kussen is gemaakt van Soltex. Dit materiaal voelt natuurlijk aan en is eenvoudig te onderhouden.
Meer informatie
Breedte (cm) 25,00
Product type Tuinkussens
Kleur Olijfgroen
Articlenumber 20-1407-291
Hoogte (cm) 10,00
Diepte (cm) 45,00
Materiaal Soltex

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR
93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16951 beoordelingen