Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Lotus picknick zitkussen

in wensenlijst

Lotus picknick zitkussen

in wensenlijst
Carbon | All Weather
De Lotus picknick zitkussen is speciaal ontworpen als kussen voor onze Lotus picknickset. Uiteraard is dit kussentje geschikt om met elk stoel of set te combineren voor extra comfort.
29,50 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Lotus picknick zitkussen is speciaal ontworpen als kussen voor onze Lotus picknickset. Uiteraard is dit kussentje geschikt om met elk stoel of set te combineren voor extra comfort.
Meer informatie
Breedte (cm) 39,00
Serie Lotus
Product type Tuinkussens
Kleur Carbon
Articlenumber 20-1431-239
Hoogte (cm) 3,00
Diepte (cm) 48,00
Materiaal Allweather

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR
93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen