Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Aluminium

Loungesets van aluminium zijn licht van gewicht en laag in onderhoud. Door het sterke aluminium is er weinig onderhoud nodig. Onze loungesets hebben een moderne en strakke uitstraling. Bekijk onze aluminium loungesets of stel er zelf één samen. Bekijk ook alle Aluminium Loungesets informatie.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 47 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
15 van de 47 artikelen

Welke aluminium loungeset past bij u?


Zitcomfort en uiterlijk zijn erg belangrijk als u uw favoriete aluminium loungeset uitkiest. Denk daarom goed na over waar u uw set voor wilt gebruiken. Gaat u voor het pure lounge gevoel en wilt u lekker onderuit zakken, kies dan voor een lage set zoals de Cube. Wilt u ontspannen zitten in een fijne houding, terwijl u met uw vrienden en familie kletst onder het genot van een drankje? Denk dan aan een samengestelde set zoals de Delta of de Passion. Wilt u af en toe ook een hapje eten aan uw set, denk dan aan een opstelling met een hoge tafel zoals mogelijk is bij de Timber serie. Wilt u gewoon lekker de verschillende sets uitproberen, bezoek dan vooral één van onze showrooms en laat u verder informeren door onze deskundige adviseurs.

Waarom een aluminium loungeset?

Aluminium is een ideaal materiaal voor tuinmeubelen. De laatste jaren zien we dit duurzame materiaal steeds meer in tuinmeubelland. Omdat aluminium niet roest is het onderhoudsvriendelijk. Hierdoor heeft u erg weinig onderhoud aan uw loungeset. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de tijd die u over heeft om in uw set te relaxen! Naast het moderne uiterlijk van aluminium tuinmeubelen is dit metaal ook licht van gewicht. Zo kunt u uw aluminium loungeset makkelijk verplaatsen. Dit is ook handig voor een grote tuin. Als de zon zich verplaatst kunt u uw loungeset gewoon mee verplaatsen zonder veel moeite.

Onderhoud en bescherming aluminium loungeset

Wilt u meer weten over het onderhoud en bescherming van aluminium loungesets? Lees dan alles op onze adviespagina over aluminium tuinmeubelen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲