Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Wicker

Een wicker loungeset is zowel retro als modern. Onze wicker loungesets zijn met de hand gevlochten en daarom is elke set uniek. Een klassieke wicker loungeset heeft veel ronde vormen en past goed in een landelijke tuin. Een moderne wicker set heeft vaak meer rechte hoeken en strakke lijnen. Bekijk hieronder alle wicker loungesets!

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Wicker sets samenstellen

Veel van onze wicker series zijn helemaal zelf samen te stellen. U kunt uw set groter maken door tussendelen, losse stoelen of krukjes toe te voegen. Wilt u lekker borrelen, kies voor een leuke koffietafel. Wilt u eten aan uw loungeset dan is een hoge tafel misschien een betere keus. Maar wilt u allebei, dan hebben wij ook tafels die in hoogte te verstellen zijn! Heeft u een mooie set gezien maar vraagt u zich af of hij ook lekker zit? Kom vooral langs in één van onze showrooms en laat u daar verder informeren.

Waarom een wicker loungeset?

Wicker is een kunststoffen draad gevlochten om een aluminium frame. Daarom wordt wicker ook wel vlechtwerk genoemd. We zien de laatste jaren weer veel wicker in de tuin. Dit komt omdat het materiaal comfortabel zit en weinig onderhoud nodig heeft. Bij onze wicker loungesets wordt er gebruik gemaakt van natuurgetrouwe kleuren en omdat het 100% handwerk is, kunnen er nuance verschillen ontstaan in kleur, dikte en weefpatroon. Zo krijgt u de mooie natuurlijke uitstraling!

Onderhoud wicker loungeset

Wilt u meer weten over het onderhouden van wicker? Lees dan de adviespagina over wicker loungesets onderhouden en beschermen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲