Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Loungesets zwart

Zwarte loungesets zijn modern, stijlvol en tijdloos. Daarnaast passen ze in veel verschillende tuinen dankzij het neutrale karakter. De zwarte loungesets in onze collectie zijn gemaakt van aluminium, een functioneel en onderhoudsvriendelijk materiaal.


Voordelen loungeset aluminium zwart

Doordat de zwarte loungesets in onze collectie zijn gemaakt van aluminium, hebben ze een aantal fijne voordelen. Zwart aluminium heeft een strakke en tijdloze look, maar is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Aluminium is namelijk een sterk, duurzaam en roestvrij materiaal.

Vinkje Strak, tijdloos en modern
Vinkje Lichtgewicht
Vinkje Sterk
Vinkje Duurzaam
Vinkje Roestvrij
Vinkje Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Zwarte loungeset schoonmaken

Een loungeset van zwart aluminium is eenvoudig schoon te maken. Aluminium is een sterk en roestvrij materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Wel is het goed om uw aluminium loungeset af en toe schoon te maken met een zachte doek en een sopje van warm water en afwasmiddel. Op onze uitgebreide adviespagina leest u alles over aluminium loungesets onderhouden.


Welke loungesets zijn er nog meer?

Naast zwarte loungesets, hebben we ook witte loungesets en design loungesets in onze collectie. Witte loungesets hebben weer een heel andere look en geven een verfrissende uitstraling aan uw tuin. Lees meer over de verschillende soorten loungesets op de bijbehorende pagina’s.

      • Witte loungesets
      • Design loungesets


Zwarte loungeset kopen

Zwarte loungeset kopen? In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod zwarte loungesets. Deze kunt u veilig en eenvoudig bestellen via de webshop, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van onze winkels.