Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Mason tuinstoel

in wensenlijst
De Mason tuinstoel heeft een aluminium frame en een wicker bekleding. De gaatjes van het wicker geven de stoelen een ruimtelijk gevoel. De stoel komt samen met een Comforma Outdoor kussen.
Speciale prijs 145,00 € Normale prijs 189,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Mason tuinstoel heeft een aluminium frame en een wicker bekleding. De gaatjes van het wicker geven de stoelen een ruimtelijk gevoel. De stoel komt samen met een Comforma Outdoor kussen.
Meer informatie
Serie Mason
Kleur zitting Yacht Grey
Product type Tuinstoelen
Materiaal frame Aluminium
Kussenkleur Steel
Kussenmateriaal Comforma
Kleur frame Wit
Articlenumber 10-0600-531
Hoogte (cm) 88,00
Hoogte armleuning (cm) 64,00
Diepte (cm) 66,50
Breedte (cm) 85,50
Zit hoogte (cm) 44,00
Kussen inclusief verpakt Nee

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR