Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

BuitenHof Tuinmeubelen blijft groeien!

En daarmee maken we het voor jou makkelijker om optimaal te genieten van jouw tuin! Want er is altijd wel een BuitenHof Tuinmeubelen in de buurt met 18 winkels verspreid door Nederland en België. En vanaf deze zomer komen er drie nieuwe winkels bij. Onze specialisten worden klaargestoomd om jou ten alle tijden te woord te staan en te helpen bij het maken van een goede keus. Ben je benieuwd naar de locaties van onze nieuwe winkels? Hieronder staan ze voor je opgesomd. 

Cruquius (NL)

Net onder Haarlem ligt het mooie dorp Cruquius. Onze winkel is vanaf 1 februari open en zit op het Cruquiusplein 4. Bekijk de openingstijden op de winkelpagina van BuitenHof Tuinmeubelen Cruquius 

Naarden (NL)

Op 1 maart is onze nieuwe vestiging in Naarden geopend. Kijk snel naar de openingstijden van BuitenHof Tuinmeubelen Naarden. Of kom op 1 maart langs aan de Amsterdamsestraatweg 3. 

Oostende (BE)

Op 8 maart openen wij onze vestiging in Oostende. Onze specialisten van BuitenHof Tuinmeubelen Oostende verwelkomen je graag aan de Torhoutesteendweg 629 met een kopje koffie.