Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Wij zijn genomineerd!

Nominatie voor B3Pluim| BuitenHof Tuinmeubelen

Wij hebben de nominatie binnen voor exposant met een verrassend tuinmeubelontwerp.De prijs wordt toegekend door branchevereniging B3, de belangenbehartiger van voor buitenmeubelen. We zijn niet zomaar gekozen door de jury. We hebben voldaan aan verschillende criteria die zijn getest door een deskundige vakjury. Dat zijn bijvoorbeeld de volgende criteria:

Grootste tuinmeubelbedrijf

We zijn geroemd om onze filialen en dat we niet alleen in Nederland actief zijn. We hebben naast onze 12 winkels in Nederland ook 7 winkels in België. Dit zorgt voor een flinke groei.

Consistente winkel routing en onderscheidende collectie

De uitstraling, inrichting en routing is iets wat de jury heeft aangesproken. Daarnaast vond je de jury dat wij een collectie hebben dat ons onderscheidt. 

Inspirerend op social media

Verder zijn wij inspirerend aan het werk op de sociale media, dat is ook de vakjury opgevallen. Zo zijn wij aanwezig op Pinterest, Instagram en Facebook. Hier plaatsen wij verschillende berichten, inspiratiemogelijkheden en leuke weetjes. 

Winnen wij de pluim?

We zijn zeer vereerd met deze nominatie en we hopen dan ook dat we deze award mogen winnen. De vakjury zal streng zijn, maar niet de enige die hier invloed op uitoefend. Zo kunnen bezoekers die de jaarlijkse beurs bezoeken ook hun stem kunnen uitbrengen.

En natuurlijk zijn wij niet als enige genomineerd. Naast ons zijn Fonq en Karwei ook genomineerd. Op 18 juni wordt bekend gemaakt wie er met de eer aan de haal gaat. Wij zijn aan het duimen. Vestiging in de buurt

Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 21 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave