Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Unieke eigen design tuinmeubelen

Van ontwerp tot productie: alles in eigen hand

Wij hebben het complete proces van trendspotting, ontwerp, productie, winkels, transport en service in eigen hand. En dat zorgt voor onderscheidende trendy tuinmeubelen. Alles wordt zelf ontworpen, geproduceerd en getest om vervolgens de tuinmeubelen in de winkels en de webshop te tonen. We ontwerpen alles zelf, dus u heeft altijd een unieke set in uw tuin staan! Bij ons vindt u geen vreemde merken, maar enkel producten die door ons zelf ontworpen en geproduceerd zijn. Hierdoor kunnen we een stabiele kwaliteit garanderen, én een uniek product! We lichten hieronder graag toe hoe het complete proces in zijn werk gaat.


1. Trendspotting

Om ervoor te zorgen dat u een unieke, trendy set in uw tuin heeft staan, beginnen wij het proces met trendspotting. We bezoeken beurzen, we bekijken de laatste interieurtrends en we bestuderen verschillende vormen, materialen en kleuren. We spotten trends over de hele wereld! Vervolgens kijken hoe we dit het best voor buiten kunnen toepassen in onze tuinmeubelen.


2. Design

De volgende stap is het omzetten van deze trends in echte ontwerpen. De ontwerpen worden getest en er worden samples (voorbeelden) gemaakt. Samples die niet worden goedgekeurd, worden niet verder geproduceerd. Maar als de samples wel worden goedgekeurd, kunnen ze in grotere aantallen worden geproduceerd. Dit proces van designs en tests zorgt ervoor dat u altijd een kwalitatief meubel in uw tuin heeft!


3. Productontwikkeling

Naast de 30.000 m² opslagruimte in Roosendaal, hebben we ook nog eens 10.000 m² bufferopslag in Azië. Dankzij deze grote hoeveelheden aan opslagruimte, is de kans groot dat uw bestelde tuinmeubel op voorraad is. En zo kunnen we uw bestelling snel bij uw afleveren!


4. Kwaliteitscontrole

Alle tuinmeubelen die zijn geproduceerd, ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. We vinden het belangrijk dat alle artikelen voldoen aan onze eisen. Dankzij deze eisen zorgen wij ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardig meubel in uw tuin heeft staan. Mocht er toch een tuinmeubel doorheen slippen met een mankement, dan kunt u dat eenvoudig en snel melden via onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!


5. Naar de winkels

In de laatste fase zijn de tuinmeubelen helemaal klaar en gecontroleerd. Ze kunnen verstuurd worden naar onze winkels! Hier staan ze tentoongesteld in onze ruime showrooms. Naast dat onze meubelen in de winkels staan, staan ze ook in ons magazijn in Roosendaal (Noord-Brabant) van ruim 30.000 vierkante meter. Veilig opgesteld en goed ingepakt staan de tuinmeubelen te wachten om in uw tuin weggezet te worden.


Onze andere zekerheden


Van idee tot eindproduct. Alles hebben we in eigen hand en dat zorgt voor een unieke collectie, waarvan we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.


Door de combinatie mogelijkheden kunt u uw set geheel naar smaak samenstellen.


Doordat we het gehele proces in eigen handen hebben, slaan wij tussenhandel over. En dat resulteert in verrassend betaalbare producten.


Al meer dan 30 jaar een echt familiebedrijf. Voor ons staat de klant centraal.

Onze andere zekerheden