Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Overig

Naast de loungesets, tuinsets en parasols hebben wij natuurlijk ook een hoop losse artikelen waarmee u uw tuin kunt opleuken. We hebben verschillende decoratie artikelen, uiteenlopend van placemats tot heuse vuurtafels. Ook vindt u in deze categorie verschillende soorten tuinkussens. Deze kussens zijn geschikt voor de verschillende stoelen in ons assortiment of horen bij de verschillende loungesets. Uiteraard worden de loungesets inclusief kussens geleverd maar als u later nog een of meerdere kussens wilt vervangen is dat bij ons ook gewoon mogelijk.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 252 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 252 artikelen

Fleur uw tuin op

Al onze accessoires zijn bedoeld om uw tuin een extra leuk tintje te geven. Een tuinlamp is niet alleen handig, maar maakt uw set ook af.
De tuinkussens zijn er in verschillende soorten. Extra comfort met de lounge kussens en met decoratiekussens kunt u uw loungeset op een comfortabele manier kleurrijk maken.
Vuurtafels zorgen ervoor dat u langer buiten kan blijven zitten. Daarnaast zorgt een vuurtafel voor extra sfeer als u gezellig zit te borrelen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲