Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
24-1430-225 Vuurtafel Libre enclosure wit 5L  - 2.jpg
24-1430-225 Vuurtafel Libre enclosure wit 5L  - 2.jpg 24-1430-225.jpg 24-1430-225 Vuurtafel Libre enclosure wit 5L  - 1.jpg

Libre vuurtafel enclosure wit

5 Liter

Witte vuurtafel enclosure 5L

In uitvoering:

   

Van: € 115,-

Voor: € 89,-

Leverbaar op bestelling

Pre-order nu voor 2021.

Productomschrijving Libre vuurtafel enclosure 5L wit

De Libre enclosure is bedoeld om over een gasfles te plaatsen wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van een vuurtafel. Deze wordt vooral gebruikt bij onze Libre vuurtafel. De Enclosure kan ook dienen als kruk. Om de plaats als kruk extra comfortabel te maken hebben we ook verschillende zitkussens in ons assortiment die op de kruk passen. De Libre enclosure is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten.

Productvoordelen Libre vuurtafel enclosure 5L wit

- Duurzaam Aluminium
- Weerbestendig
- Stijlvolle optie om een gasfles te bedekken
- Kan ook als kruk dienen
- Ter uitbreiding van de Libre vuurtafel

Productdetails Libre vuurtafel enclosure wit

Materiaal: Aluminium

Kleur: Wit

Inhoud: 5 Liter

Afmetingen:
Lengte: 40cm
Breedte: 40cm
Hoogte: 51cm

Artikelnummer: 24-1430-225

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.