Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Beschermhoezen

Omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw tuinset, loungeset of andere tuinmeubelen kunt genieten hebben wij de nodige bescherming voor u gemaakt. Onderstaand ziet u verschillende beschermhoezen en de onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubel. Dit zijn covers en beschermhoezen die er voor zorgen dat u uw tuinmeubel op een gemakkelijke en veilige manier kan beschermen.

HULP NODIG BIJ HET VINDEN VAN DE JUISTE BESCHERMHOES?

lees meer...

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 32 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 32 artikelen

Bescherming van tuinmeubelen

De temperatuur daalt en de zomer is bijna ten einde. Daarom is het tijd om uw tuinmeubelen te gaan beschermen tegen de regenbuien, sneeuw en gure wind. BuitenHof Tuinmeubelen heeft de beschikking over een groot assortiment beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Hierdoor komen uw prachtige tuinmeubelen de winter wel door. Wanneer het voorjaar aanbreekt, kunt u meteen weer genieten van uw tuinmeubelen in uw tuin. Lees alles over een beschermhoes voor uw tuinmeubel.

Kwaliteit beschermhoezen

De kwaliteit van de beschermhoezen is hoog. De beschermhoezen zijn weerbestendig, waterdicht en van polyester. Daardoor wordt uw prachtige lounge- of tuinset beschermd. Ook losse onderdelen zoals tuinstoelen en tuintafels kunnen met de beschermhoezen beschermd worden. Lees alles over de beschermhoezen

Onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft naast de belangrijke beschermhoezen ook de beschikking over een ruim aanbod onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubelen. Door het gebruik van de onderhoudsmiddelen blijven de door uw aangeschafte tuinmeubelen net zo mooi als bij de aankoop. Voor elk soort materiaal is er een geschikt onderhoudsmiddel.

Kopen van een onderhoudsmiddel of beschermhoes

Een onderhoudsmiddel en een beschermhoes kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop. Om meer informatie te krijgen over het gebruik van een onderhoudsmiddel of beschermhoes kunt u ook naar één van onze winkels komen. Lees alles over het beschermen en onderhouden van uw tuinmeubelen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲