Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming en Onderhoud

Omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw tuinset, loungeset of andere tuinmeubelen kunt genieten hebben wij de nodige bescherming voor u gemaakt. Onderstaand ziet u verschillende beschermhoezen en de onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubel. Dit zijn covers en beschermhoezen die er voor zorgen dat u uw tuinmeubel op een gemakkelijke en veilige manier kan beschermen. Tevens zijn er geen verzendkosten voor beschermhoezen en onderhoudsartikelen.

Bescherming op maat

Wilt u graag zeker zijn dat u de juiste bescherming voor uw tuinmeubel heeft en in de zomer zorgeloos van uw tuinmeubels kunt genieten? Kies dan voor Bescherming op maat! Vul hier de juiste afmetingen in van uw tuinmeubelen en alle andere relevante informatie. Vraag een offerte aan en krijg advies over uw eigen beschermhoes voor uw tuinmeubel. Deze wordt na acceptatie van de offerte speciaal voor u op maat gemaakt. Klik hier voor meer informatie over het beschermen van uw tuinmeubelen op maat.

Zoekt u een andere manier om uw tuinmeubelen te beschermen? Bekijk dan ons assortiment opbergboxen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 35 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 35 artikelen

Bescherming van tuinmeubelen

De temperatuur daalt en de zomer is bijna ten einde. Daarom is het tijd om uw tuinmeubelen te gaan beschermen tegen de regenbuien, sneeuw en gure wind. BuitenHof Tuinmeubelen heeft de beschikking over een groot assortiment beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Hierdoor komen uw prachtige tuinmeubelen de winter wel door. Wanneer het voorjaar aanbreekt, kunt u meteen weer genieten van uw tuinmeubelen in uw tuin.

Kwaliteit beschermhoezen

De kwaliteit van de beschermhoezen is hoog. De beschermhoezen zijn weerbestendig, waterdicht en van polyester. Daardoor wordt uw prachtige lounge- of tuinset beschermd. Ook losse onderdelen zoals tuinstoelen en tuintafels kunnen met de beschermhoezen beschermd worden.

Onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft naast de belangrijke beschermhoezen ook de beschikking over een ruim aanbod onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubelen. Door het gebruik van de onderhoudsmiddelen blijven de door uw aangeschafte tuinmeubelen net zo mooi als bij de aankoop. Voor elk soort materiaal is er een geschikt onderhoudsmiddel.

Kopen van een onderhoudsmiddel of beschermhoes

Een onderhoudsmiddel en een beschermhoes kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop. Om meer informatie te krijgen over het gebruik van een onderhoudsmiddel of beschermhoes kunt u ook naar één van onze winkels komen.

Lees verder ▼ Lees minder ▲