Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Gazebo overkapping kopen

Wilt u een luxe Gazebo overkapping kopen voor buiten in uw tuin? BuitenHof Tuinmeubelen biedt een ruim assortiment aan Gazebo terrasoverkappingen. De Gazebo overkapping is een sfeervolle én functionele toevoeging aan uw tuin. U kunt er voor kiezen om de aluminium lamellen verticaal te zetten, zodat u lekker van de zon kunt genieten. Wilt u schaduw creëren? Dan zet u de lamellen in een handomdraai horizontaal. Zo kunt u in alle seizoenen van het buitenleven genieten. In onze collectie vindt u een ruim aanbod aan Gazebo overkappingen. Op onze website zijn de Gazebo overkappingen te bestellen in het wit en in lava (zwart). De Gazebo overkappingen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo is er altijd wel een Gazebo overkapping die perfect in uw tuin past. Wilt u inspiratie over hoe u een Gazebo terras overkapping het beste kunt inrichten? Bezoek dan onze uitgebreide Gazebo overkapping adviespagina. Hier vertellen we u waar u op moet letten bij het plaatsen van een tuin overkapping en hoe u deze optimaal kunt inrichten. 

Gazebo aluminium overkapping

Een aluminium overkapping geeft schaduw wanneer u dat wilt. De unieke lamellen kunnen in een handomdraai worden geopend, gekanteld of geheel gesloten via een handig draaisysteem, zodat u kunt genieten van schaduw of zon. Het dak is 100% waterdicht als de lamellen zijn gesloten. Door het geïntrigeerde drainage systeem loopt het water via het frame door de poten naar beneden toe, zelfs als deze oneven op de grond staat. De Gazebo tuinoverkapping is gemaakt van sterk en roestvrij aluminium: erg onderhoudsvriendelijk! Daarnaast is het gewoon een hele mooie aanvulling op uw tuin. Doordat de Gazebo een vrijstaande overkapping is, kunt u deze eenvoudig plaatsen zonder dat hier verdere eisen voor nodig zijn.

  • Lamellen horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Sfeervolle toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te bedienen
  • Onderhoudsvriendelijke tuinoverkapping van aluminium
  • Te plaatsen zonder vergunning

Onderhoud luxe Gazebo tuin

De Gazebo overkapping is gemaakt van aluminium en dus erg eenvoudig in onderhoud. Aluminium is sterk, duurzaam en licht van gewicht. Om de levensduur van uw Gazebo pergola te verlengen, is het goed om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hoe u de Gazebo terrasoverkapping het best schoonmaakt, leest u op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden.

Overkappingen

10 resultaten

Van hoog naar laag sorteren