Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Overkapping kopen

De Gazebo overkapping is een sfeervolle én functionele toevoeging aan uw tuin. U kunt er voor kiezen om de lamellen verticaal te zetten, zodat u lekker van de zon kunt genieten. En wilt u schaduw creëren? Dan zet u de lamellen in een handomdraai horizontaal. Wilt u een terrasoverkapping kopen? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. In onze collectie vindt u namelijk een ruim aanbod aan Gazebo overkappingen in verschillende afmetingen en kleuren.

Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping geeft schaduw wanneer u dat wilt. De unieke lamellen kunnen in een handomdraai worden geopend, gekanteld of geheel gesloten via een handig draaisysteem, zodat u kunt genieten van schaduw of zon. Het dak is 100% waterdicht als de lamellen zijn gesloten. Door het geïntrigeerde drainage systeem loopt het water via het frame door de poten naar beneden toe, zelfs als deze oneven op de grond staat. De Gazebo tuinoverkapping is gemaakt van sterk en roestvrij aluminium: erg onderhoudsvriendelijk! Daarnaast is het gewoon een hele mooie aanvulling op uw tuin. Doordat de Gazebo een vrijstaande overkapping is, kunt u deze eenvoudig plaatsen zonder dat hier verdere eisen voor nodig zijn.

  • Lamellen horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Sfeervolle toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te bedienen
  • Onderhoudsvriendelijke tuinoverkapping van aluminium
  • Te plaatsen zonder vergunning

Onderhoud lamellen overkapping

De Gazebo is gemaakt van aluminium en dus erg eenvoudig in onderhoud. Aluminium is sterk, duurzaam en licht van gewicht. Om de levensduur van uw Gazebo pergola te verlengen, is het goed om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hoe u dit het best doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden.

Overkappingen

11 resultaten

Van hoog naar laag sorteren