Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Parasols

Uw parasol zorgt voor schaduw

Onze parasols zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en geven schaduw waar u maar wilt. Zo kunt u een kantelbare parasol kiezen of een staande parasol. Wilt u meer weten over de verschillende soorten parasols? Wij hebben alle informatie verzameld op onze informatie pagina's. Lees meer over staande en zweefparasols.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 43 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
15 van de 43 artikelen

Kleurrijke parasols

Omdat uw parasol deel uit maakt van uw tuinset, hebben wij onze parasols afgestemd op de collectie tuinmeubelen. De kleuren van de parasoldoeken komen overeen met de kleuren van de tuinmeubelen. Ook hebben de parasolhoezen dezelfde kleur als onze tuinmeubelhoezen, dus zelfs afgedekt past alles mooi bij elkaar.

Aanbod parasols

Zweefparasols zijn er in verschillende maten en kleuren. Met het handige draaimechanisme zijn de zweefparasols makkelijk in en uit te klappen. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat u altijd schaduw kunt creëren, ook als de zon laag staat. Sommige zweefparasol modellen zijn zelfs met een kleine handeling in hoogte aan te passen. Materialen als RVS en aluminium zorgen voor een luxueuze uitstraling en een hoogwaardige kwaliteit. Er zijn ook staande parasols. Deze nemen minder plaats in en zijn licht van gewicht. 

Parasol combinaties

Veel parasols zijn verkrijgbaar met verschillende voeten. De verrijdbare voet op vier wielen is erg praktisch in gebruik, zodat over heel het terras schaduw gecreëerd kan worden. Ook verkrijgbaar zijn een grondvoet, tegelvoet of watervulbare voet. Met een keuze aan verschillende kleuren parasoldoek maakt de parasol deel uit van uw tuin en moet dus goed te combineren zijn met uw tuinmeubelen. De doeken zijn van polyester of van spuncrylic gemaakt. De doeken zijn behandeld met een beschermende coating, zodat de kans op kleurverschil aanzienlijk kleiner wordt. Doeken van spuncrylic zijn kleur vaster dan polyester doeken.

Bescherming

Een goede bescherming van uw parasol is tevens erg belangrijk. Om de kwaliteit te behouden en te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren we om gebruik te maken van een parasolhoes. Deze beschermhoes zorgt er bovendien ook voor dat u minder vaak het doek hoeft schoon te maken.
Voor ieder model is een tuinmeubelhoes verkrijgbaar zodat u deze in de winter kunt opbergen en hiermee beschermd wordt tegen winters weer.

Bestel uw parasol direct online of bezoek 1 van onze 22 winkels!

Lees verder ▼ Lees minder ▲