Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Parasols 250 cm

Parasols 250 cm zijn lekker compact en ideaal voor in uw tuin. Natuurlijk zijn de parasols van 2,5 meter ook geschikt voor op uw terras. Meet de grootte van uw tuin of terras nauwkeurig op, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste grootte. Bekijk hieronder direct de collectie parasols van 250 cm.


Voordelen kleine parasol

Een kleine parasol van 2,5 meter is ideaal voor op uw terras. Deze compacte parasol doet zijn dienst in elke tuin en is eenvoudig inklapbaar. Doordat de parasols verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, is er altijd een kleur die bij uw set past. We maken gebruik van dezelfde kleuren voor onze parasols als voor onze tuinmeubelen, zodat deze altijd perfect bij elkaar passen. Al onze kleine parasols zijn van hoge kwaliteit en zijn een mooie, luxueuze toevoeging aan uw tuin.

  • Compact formaat
  • Mooie toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Parasol 2,5 meter onderhouden

Onze parasols zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mooi blijven. De parasols zijn echter niet 100% kleurvast, daarom raden we altijd aan om een parasolhoes te gebruiken. U kunt de hoes eenvoudig om de parasol doen met behulp van de meegeleverde stok als de parasol is ingeklapt. Zorg er altijd wel voor dat de parasoldoek helemaal droog is voordat u de beschermhoes om de parasol doet. Zo voorkomt u schimmelplekken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over parasols onderhouden.

Welke parasols zijn er nog meer?

We hebben niet alleen kleine parasols van 250 cm in onze collectie, maar ook parasols van 200x300, parasols van 3 meter, parasols van 350 cm en parasols van 4 meter. Afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw tuin of terras is één van deze parasols geschikt. Bekijk hieronder dus direct de verschillende soorten parasols.

Kleine parasol kopen

Kleine parasol kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.