Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Parasols 3 meter

De parasol 3 meter is een perfecte toevoeging aan uw terras of balkon. Deze vierkante parasols zorgen ervoor dat u aangename schaduw kan creëren in uw tuin. Daarnaast zit er door onze diverse mogelijke kleuren altijd een parasol van 3 meter voor u tussen. Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie.


Voordelen parasol 300 cm

De parasol 3m is een echte blikvanger in uw tuin. Deze parasols zijn eenvoudig inklapbaar en maken het mogelijk om ruime schaduw te creëren. Onze parasols vierkant 300 x 300 zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze tuinmeubelen, waardoor ze goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo wordt uw tuin één groot geheel. Onze parasols van 3 meter zijn van hoge kwaliteit en brengen veel sfeer in uw tuin.

  • Luxe parasols
  • Mooie toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met andere tuinmeubelen
  • Aangenaam schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Parasol 3 m onderhouden

Alle parasols uit onze collectie zijn behandeld met een beschermende coating, waardoor ze lang mee gaan. Wij raden u echter altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. Deze parasolhoes kunt u eenvoudig over uw ingeklapte parasol doen door gebruik te maken van de meegeleverde stok. Zorg er altijd voor dat uw parasoldoek droog is om schimmelplekken te voorkomen. Op zoek naar meer informatie over het onderhouden van uw parasol 300 x 300? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina over parasols onderhoud.

Welke parasols zijn er nog meer?

Parasols van 300 cm zijn niet de enige parasols in onze collectie. Wij hebben daarnaast ook parasols van 250 cm, parasols van 200x300, parasols van 3,5 meter en parasols van 4 meter. Onze collectie bevat deze diverse afmetingen, maar ook verschillende kleuren parasoldoek. Hierdoor zit er altijd de perfecte parasol voor u tussen. Bekijk nu hieronder onze collectie parasols.

Parasol 3 meter kopen

Parasol van 3 meter kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Toch liever eerst de collectie parasols 300x300 bekijken in de winkel? Dan heten wij u graag van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten kunnen u dan voorzien van alle informatie en zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo verlaat u altijd één van onze winkels met de perfecte parasol. Bekijk hieronder de dichtstbijzijnde winkel.