Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Parasol accessoires zijn een leuke toevoeging aan uw parasol. Een parasol boven uw tuinset is de ideale plek om wat leuke accessoires aan uw tuin toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een parasol heater, zodat u extra lang buiten kunt blijven zitten. Een bluetooth speaker maakt uw zomeravonden extra gezellig met een muziekje.

Voordelen parasol accessoires

Parasol accessoires geven sfeer aan uw tuin, maar zijn ook praktisch. Zo zorgt een parasollamp voor voldoende verlichting om de hele avond buiten te kunnen blijven zitten. Een parasol heater geeft een heerlijke warmte af. Alle parasol accessoires zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen voor meer gezelligheid!

  • Extra sfeer
  • Praktisch
  • Meer gezelligheid
  • Langer buiten zitten
  • Eenvoudig te bevestigen

Wat zit er nog meer in de parasol collectie?

Natuurlijk kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen ook terecht voor de aanschaf van een parasol. We hebben staande parasols en zweefparasols in onze collectie. U kunt kiezen voor de klassieke, stevige staande push-up parasol, maar ook voor de luxueuze zweefparasol. Hiermee creëert u schaduw waar u maar wilt, zonder telkens de parasol te verplaatsen.

Parasol accessoires kopen

Parasol accessoires kopen? Dat kan eenvoudig en snel via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Hier vindt u onze parasol accessoires, maar ook parasols en parasolvoeten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier kunt u de complete collectie tuinmeubelen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

Accessoires en parasolhoezen

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren