Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Na lang zoeken heeft u eindelijk een prachtige parasol uitgekozen, maar weet u ook al hoe u deze wilt gaan bevestigen? In onze collectie vindt u een ruim assortiment aan parasolvoeten. 

Voordelen parasolvoet

Op een zonnige dag kan een plekje in de schaduw erg fijn zijn. Een van de beste manieren om enigszins koel te blijven is een parasol. Een parasolvoet is onmisbaar bij een parasol. Of u nou een staande parasol of een zweefparasol heeft, daar hoort natuurlijk een parasolvoet bij. Een parasolvoet is belangrijk voor de stabiliteit van de parasol. Het zware gewicht zorgt er namelijk voor dat uw parasol rechtop blijft staan en niet zomaar omwaait.

  • Zorgt voor stabiliteit van de parasol
  • Weerbestendig

Parasolvoet verrijdbaar

Een verrijdbare parasolvoet is ontzettend handig om de parasol eenvoudig te kunnen verplaatsen. Als u kiest voor een parasolvoet met wielen, kunt u er dus altijd eenvoudig voor zorgen dat u schaduw heeft waar u wilt. Vooral de zwaardere parasolvoeten zijn niet eenvoudig te verplaatsen. Wilt u 's middags schaduw creëren bij uw loungeset, en rond etenstijd de parasol verplaatsen naar de tuinset aan de andere kant van de tuin? Dan is dit geen enkel probleem met een parasolvoet op wielen. Een groot deel van onze collectie parasolvoeten heeft wieltjes. Zo wordt een parasolvoet verplaatsen wel heel makkelijk!

Welke parasolvoeten zijn er?

Er zijn verschillende parasolvoeten: de granieten voet, betonnen voet en watervoet. Daarnaast maken we onderscheid in de grondvoet en kruisvoet. Ieder type parasolvoet heeft eigen voor- en nadelen. Ook is niet iedere soort parasolvoet geschikt voor elk type en elk gewicht parasol. Welke parasolvoet kunt u nou het best kiezen? Dat is afhankelijk van de parasol en de grootte van het doek. Daarnaast is een parasolvoet met wielen geschikter voor tegels en minder geschikt voor gras. Gaat u de parasol vaak verplaatsen dan zijn wielen aan te raden. Anders zijn de parasolvoet van beton, de kruisvoet of de grondvoet goede opties. In ons assortiment vindt u parasols van 35 kilo tot 300 kilo. Bekijk alle informatie over de verschillende parasolvoeten op de bijbehorende pagina.

Parasolvoet kopen

Wilt u een parasolvoet kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u liever persoonlijk advies voor de juiste parasolvoet? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over parasolvoeten voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Parasolvoeten

9 resultaten

Van hoog naar laag sorteren