Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Rechthoekige parasols

Ronde parasols zorgen voor een echt vakantiegevoel in uw tuin. Een ronde parasol heeft een gezellige en sfeervolle uitstraling. Daarnaast past een ronde parasol in veel verschillende tuinen. We hebben ronde parasols in verschillende maten en kleuren in onze collectie. Bekijk hieronder dus direct onze ronde parasols!

Voordelen parasol rechthoek

Een rechthoekige zweefparasol is een speelse toevoeging aan uw tuin. Door de wielen onder de parasolvoet kunt u eenvoudig de parasol verplaatsen. Daarnaast zijn onze rechthoekige parasols eenvoudig te kantelen, waardoor u schaduw kunt creëren waar u maar wilt. Al onze parasols zijn eenvoudig te combineren met onze tuinmeubelen, omdat er van dezelfde kleuren gebruik gemaakt wordt. Onze rechthoekige parasols zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van kunt hebben.

  • Gezellige toevoeging aan uw tuin
  • Eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen
  • Verrijdbaar
  • Echt vakantiegevoel in de tuin
  • Aangename schaduw creëren
  • Hoge kwaliteit

Rechthoekige parasol onderhouden

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw rechthoekige parasol kan genieten, behandelen wij onze parasols met een beschermende coating. Daarnaast raden wij altijd aan om een parasolhoes te gebruiken, omdat onze parasols niet 100% kleurvast zijn. De parasolhoes is voorzien van een stok waarmee u eenvoudig de parasolhoes om de ingeklapte parasol kan doen. Hierbij is het belangrijk dat de parasoldoek helemaal droog is om schimmelplekken te voorkomen. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u alle informatie vinden over het onderhouden van uw parasol.

Welke parasols zijn er nog meer?

In onze collectie hebben wij ook ronde en vierkante parasols naast de rechthoekige parasol. Deze zijn daarnaast ook beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er altijd een geschikte parasol voor u bij zit. Nieuwsgierig geworden naar onze verschillende parasols? Bekijk hieronder de ronde en rechthoekige parasols.

      • Ronde parasols
      • Vierkante parasols

Rechthoekige parasol kopen

Ronde parasol kopen? Dat kunt u eenvoudig en snel doen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staat de complete collectie overzichtelijk gepresenteerd in onze ruime showroom. Daarnaast staan onze specialisten voor u klaar. Zij helpen u graag bij uw keuze, zodat u altijd de deur uitloopt met een parasol die perfect bij u en uw situatie past. Bekijk hieronder direct het overzicht van alle winkels.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17148 beoordelingen