Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
IBI-270-WIT-MG3.jpg
WEB_0000_PIM Ibiza Stokparasol Wit Muisgrijs met Florance Parasolvoet.jpg IBI-270-WIT-MG3.jpg

Ibiza stokparasol wit/muisgrijs

Inclusief parasolvoet en beschermhoes 270 cm rond, wit frame met muisgrijs doek

Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

In uitvoering:

Uit voorraad leverbaar
Van € 222,95

Voor: € 159,-

Prijs zoals samengesteld: € 159,-

Op = op, bestel direct!.

Productomschrijving Ibiza stokparasol wit/muisgrijs

De Ibiza parasol zorgt voor heerlijk verkoelende schaduw. Deze parasol is eenvoudig te bedienen en neemt weinig ruimte in. Hierdoor kunt u hem eenvoudig opbergen! De parasol is voorzien van een stevige Florance parasolvoet, waardoor deze altijd goed blijft staan. De voet is gemaakt van graniet en heeft wieltjes, waardoor u hem eenvoudig kunt verplaatsen! Door het gebruik van aluminium is deze parasol duurzaam, sterk en roestvrij. Met de Ibiza parasol geniet u optimaal van het buitenleven. Een groot bijkomend voordeel is namelijk dat deze stokparasol kantelbaar is. Hiermee creëert u schaduw op elk plek waar u dat maar wenst!

De Ibiza stokparasol wit/muisgrijs bestaat uit


- Wit frame
- Muisgrijs doek
- Florance parasolvoet
- Beschermhoes

Productdetails Ibiza stokparasol wit/muisgrijs

Parasol
Materiaal Frame: Aluminium
Kleur frame: Wit
Materiaal doek: Polyester
Kleur doek: Muisgrijs
Afmetingen:
Diameter: 270 cm
Hoogte: 250 cm

Florance parasolvoet
Materiaal: Graniet
Kleur: Zwart
Gewicht: 40kg
Afmetingen:
Lengte: 45cm
Breedte: 45cm
Hoogte: 7,5cm

Artikelnummer: IBI-270-WIT-MG3

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.