Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Heeft u behoefte aan een fijne schaduwplek in de tuin of op uw balkon? Dan is een stokparasol, ook wel push-up parsol genoemd, ideaal. In onze collectie vindt u een ruim assortiment aan stokparasols. Dankzij onze mix & match collectie kiest u zelf de kleuren, afmetingen en materialen. Ontdek onze webshop en vindt een stokparasol die perfect bij u past!

Voordelen stokparasols

Met een stokparasol of staande parasol profiteert u van verschillende voordelen. Een stokparasol heeft de mast in het midden van het doek. Net zoals de zweefparasol kan de stokparasol vaak kantelen, maar deze heeft minder draaimogelijkheden. De stokparasol is daarentegen wel lichter dan een zweefparasol en makkelijk op te bergen.

  • Makkelijk op te bergen
  • Sfeervolle toevoeging aan uw buitenruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud staande parasols

Onze push-up parasols zijn gemaakt van weerbestendige materialen. Om de levensduur van uw stokparasol te verlengen, is het goed om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hoe u dit het best doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina’s over parasols onderhouden

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast stokparasols, hebben we ook zweefparasols in onze collectie. Bovendien kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolvoeten en parasolaccessoires. Bekijk deze producten hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Stokparasol kopen

Wilt u een stokparasol kopen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de stokparasol liever eerst in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over stokparasols voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Stokparasols

51 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren