Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Zweefparasol kopen

Zweefparasols zijn ideaal om schaduw te creëren waar u maar wilt. Met een zwevende parasol zet u de parasol namelijk eenvoudig in de juiste stand, zodat u kunt relaxen in de schaduw. Zo hoeft u niet elk half uur op te staan als de zon is gedraaid. Daarnaast kunt u een luxe zweefparasol schuin zetten om laagstaande zon goed te blokkeren. Een zweefparasol is een chique accessoire voor uw tuin! Wilt u een zweefparasol kopen? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. Bij ons vindt u zwevende parasols in allerlei kleuren en maten. Of u nou op zoek bent naar een kleine zweefparasol van 250x250 cm of een grote zweefparasol van 400x400 cm, bij ons vindt u het allemaal. Al onze luxe zweefparasols zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze andere tuinmeubelen. Zo ontstaat er altijd een mooi geheel. Bekijk de complete collectie zwevende parasols direct op deze pagina! 

Kleine of grote zweefparasol?

In onze collectie vindt u verschillende formaten parasols. Zo is er altijd een maat die perfect bij uw buitenruimte past. De zwevende parasols, ook wel hangparasols genoemd, zijn er in 3 vormen: zweefparasol vierkant, zweefparasol rechthoekig en zweefparasol rond. Voor welke afmeting u het best kunt gaan is afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin of op uw terras. Een geopende zweefparasol neemt aardig wat ruimte in beslag. Twijfelt u nog voor welk formaat zweefparasol u het beste kunt gaan? Bezoek dan onze uitgebreide parasol adviespagina!

In onze collectie vindt u zweefparasols in de volgende maten:

  • Zweefparasol 250 x 250 cm
  • Zweefparasol 200 x 300 cm
  • Zweefparasol 300 x 300 cm
  • Zweefparasol 400 x 400 cm
  • Zweefparasol 350 cm rond

Zweefparasol zwart of zweefparasol taupe?

Nu u weet voor welk formaat u wilt gaan, kunt u een kleur uitkiezen. De kleur is erg bepalend voor de uitstraling van uw zweefparasol, maar het hangt uiteraard ook af van de rest van uw tuininrichting. Een zwarte zweefparasol zorgt voor een chique uitstraling. Terwijl een grijze zweefparasol perfect past binnen de moderne tuinstijl.

Zweefparasol met voet

Na lang zoeken heeft u eindelijk een prachtige zweefparasol uitgekozen, maar weet u ook al hoe u deze wilt gaan bevestigen? In ons assortiment vindt u zweefparasolvoeten van 72 kg tot 300 kg. Welke parasolvoet kunt u nou het best kiezen? Dat is afhankelijk van de grootte van het doek. Bekijk alle informatie over de verschillende parasol voeten direct op de bijbehorende pagina.

Zweefparasol onderhouden

Een zweefparasol onderhouden is belangrijk om hem mooi en schoon te houden. Om uw zweefparasol te beschermen tegen weersinvloeden, kunt u gebruikmaken van een parasolhoes. Zo voorkomt u vlekken op het doek en gaat u slijtage tegen. Bekijk hier direct het complete assortiment parasolhoezen. Zijn er toch vlekken gekomen op uw zweefparasol? Dat is geen probleem! U kunt uw parasol gewoon schoonmaken. Op onze uitgebreide adviespagina kunt u meer lezen over het onderhoud van parasols.

Welke parasols zijn er nog meer?

Naast zweefparasols, hebben we ook stokparasols in onze collectie. Bovendien kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen terecht voor parasolvoeten en parasolaccessoires. Bekijk deze producten hieronder op de bijbehorende pagina’s.

Beste zweefparasols van BuitenHof

BuitenHof Tuinmeubelen heeft veel zweefparasols in de collectie, waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. U wilt natuurlijk wel de beste zwevende parasol kopen. Daarom inspireren we u graag met onze top 3 zweefparasols. De Palermo zweefparasol is één van de beste parasols. Door de grote variatie in kleur en afmetingen past de Palermo zweefparasol in iedere tuin. Dankzij de verschillende varianten kunt u deze zwevende parasol geheel naar eigen wens samenstellen. Ook de luxe Jasmijn zweefparasol is een echte aanrader. Naast de functie van een zwevende parasol om schaduw te creëren, is de Jasmijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, maar wel altijd in 300 x 300 cm. Overigens mag de Nevada zweefparasol niet ontbreken in dit rijtje. Deze zwevende parasol heeft een royale en luxe uitstraling. De Nevada is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zoals de 400 x 400 cm, wat het de grootste zweefparasol uit ons assortiment maakt.

Zweefparasols

63 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina