Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
JAS-300-WIT-MG.jpg
1 Hoofdfoto jasmijn wit mistgrijs incl. Jasmijn voet graniet.jpg JAS-300-WIT-MG.jpg 2 Detail Jasmijn frame wit.jpg 3 Detail Jasmijn frame wit.jpg 4 Detail Jasmijnvoet.jpg 5 Detail Jasmijnvoet.jpg

Jasmijn parasol wit/mist grijs

Inclusief Jasmijn parasolvoet en beschermhoes
3x3 m, wit frame met mist grijs doek

Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

In uitvoering:

Uit voorraad leverbaar
Van € 829,-

Voor: € 699,-

Prijs zoals samengesteld: € 699,-

Pre-order nu voor 2021.

Productomschrijving Jasmijn parasol wit/mist grijs

De Jasmijn parasol is een luxe zweefparasol. Met deze zweefparasol creëert u schaduw waar u maar wilt, omdat u de parasol zowel zijwaarts als achterwaarts kunt kantelen. Zo kunt u zelfs laagstaande zon goed blokkeren. U bedient de parasol eenvoudig met de hendel. Daarnaast is de Jasmijn parasol een mooie toevoeging aan uw tuin. Door het gebruik van aluminium ziet de parasol er modern uit en is deze sterk en duurzaam. De parasol is voorzien van de Jasmijn parasolvoet. Deze voet zorgt ervoor dat uw parasol altijd stabiel staat, en is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes onder de voet. De Jasmijn parasol is een chique toevoeging aan uw lounge- of tuinset!

De Jasmijn parasol wit/mist grijs bestaat uit:

- Wit frame
- Mist grijs doek
- Verrijdbare parasolvoet
- Beschermhoes

Productvoordelen:

- 360 graden roteerbaar
- Zijdelings kantelbaar
- Langs het frame kantelbaar
- Verrijdbaar
- Schaduw waar u dat wilt

Productdetails Jasmijn parasol wit/mist grijs

Parasol
Materiaal frame: Aluminium
Kleur frame: Wit
Materiaal doek: Polyester
Kleur doek: Mist grijs
Afmetingen:
Lengte: 3 m
Breedte: 3 m
Hoogte: 2,48 m
Hoogte incl. voet: 2,67 m

Parasolvoet
Materiaal: Graniet
Kleur: Grijs
Gewicht voet: 90 Kg
Afmetingen:
Lengte: 81 cm
Breedte: 81 cm
Hoogte: 19 cm (inclusief wielen)

* Inclusief zwarte beschermhoes

Artikelnummer: JAS-300-WIT-MG

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.