Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
1. wit_muisgrijs HOOFD.jpg
1. wit_muisgrijs HOOFD.jpg PAL-300-WIT-MUI.jpg 2. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 3. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 4. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 5. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 6. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 7. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 8. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 9. wit_muisgrijs DETAIL.jpg 10. DETAIL1 wit_grijs.jpg WEB_0001_10_DETAIL2_wit_muisgrijs.jpg video

Palermo parasol wit/muisgrijs

Inclusief parasolvoet en beschermhoes

3x3 m, wit frame met muisgrijs doek

Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

In uitvoering:

Uit voorraad leverbaar
Van € 759,-

Voor: € 629,-

Prijs zoals samengesteld: € 629,-

Pre-order nu voor 2021.
Kies een uitvoering: Options.phtml

+€ 0,-

+€ 0,-

+€ 0,-

* Vereiste velden

Palermo parasol wit/muisgrijs is available for purchase in increments of 1

Prijs zoals samengesteld: € 629,-

Productomschrijving Palermo parasol wit/muisgrijs

De palermo is een parasol die zijn dienst doet in elke tuin. De 3x3 meter parasol heeft een aluminium wit frame en muisgrijs doek. De Palermo heeft alle mogelijkheden die u zoekt in een parasol. Zo is het mogelijk om de parasol 360 graden te roteren en kan het doek zijdelings gekanteld worden. U zit altijd in de schaduw met een schermuitval van 3x3 meter. Naast de functie van de parasol om schaduw te creëren, heeft de Palermo ook een luxe uitstraling. Deze parasol is inclusief verrijdbare granieten voet en beschermhoes.

De Palermo parasol wit/muisgrijs bestaat uit:

- Wit frame
- Muisgrijs doek
- Verrijdbare granieten voet
- Beschermhoes

Productvoordelen:
- Langs het frame kantelbaar
- 360 graden roteerbaar
- Zijdelings kantelbaar
- Verrijdbaar

Productdetails Palermo parasol wit/muisgrijs

Parasol
Materiaal frame: Aluminium
Kleur frame: Wit
Materiaal doek: Spuncrylic
Kleur doek: Muisgrijs
Afmetingen:
Lengte: 3 meter
Breedte: 3 meter
Hoogte: 2,54 m
Hoogte incl. voet: 2,69 m

Parasolvoet
Materiaal: Graniet
Kleur: Grijs
Gewicht voet: 90 Kg
Afmetingen:
Lengte: 80 cm
Breedte: 80 cm
Hoogte: 15 cm (inclusief wielen)

*Inclusief beschermhoes

Handleidingen van de Palermo parasol vindt u hier

Artikelnummer: PAL-300-WIT-MUI

Kijkje bij BuitenHof

Stel uw vraag over het product en/of de levertijd

Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt direct antwoord.

Liever telefonisch antwoord op uw vraag?

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00.

Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
Vanuit België: 03 80 80 552
Whatsapp: 06 82 33 16 21

Garantie

BuitenHof Tuinmeubelen is een CBW-erkend bedrijf. Dit zijn Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. U hebt drie jaar garantie op uw tuinmeubelen. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie die inhoudt dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een artikel repareren of omruilen. U hebt twee jaar volledige garantie en in het derde jaar geldt dat de kosten van vervanging of reparatie voor 1/3de deel voor de koper is.

Wanneer u buiten de garantietermijn problemen hebt, dan bekijken wij altijd of we het artikel voor u kunnen repareren. Wanneer dat niet mogelijk is, proberen wij u zeker op een andere manier tegemoet te komen.

Retourneren

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

Betaling bij levering

Bij levering van uw tuinmeubelen in Nederland en België kan u bij onze chauffeurs de betaling voldoen per pin, mastercard of contant. Leveringen in Duitsland dienen per PIN voldaan te worden. Bij de levering dient het volledige bedrag betaald te worden.

Levering

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bezorgkosten

Wanneer het orderbedrag boven de €250,- is bezorgen wij uw bestelling gratis thuis (uitgezonderd show-/toonzaal modellen, deze voorwaarden worden in de winkel besproken). De chauffeur levert de bestelling in de verpakking bij u thuis. De kosten voor het uitpakken, monteren en verpakkingsmateriaal retour nemen bedragen €49,95. Deze bedragen gelden voor Nederland, België en een aantal postcodegebieden in Duitsland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag van €50,-. Is uw orderbedrag lager dan €250? Dan liggen de verzendkosten tussen de €3,75 en €50, afhankelijk van het product en aantallen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Bij verzending naar andere landen is de prijs op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in een van de winkels of bij het centraal magazijn in Roosendaal. Hier zitten geen kosten aan verbonden.