Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Porto tuinstoel

in wensenlijst
Het lava aluminium frame van de stoel is licht van gewicht, roestvrij en makkelijk in onderhoud. Verder is het voorzien van een antraciet touwbekleding. Deze combinatie zorgt voor een strakke en moderne look.
Speciale prijs 125,00 € Normale prijs 149,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

Het lava aluminium frame van de stoel is licht van gewicht, roestvrij en makkelijk in onderhoud. Verder is het voorzien van een antraciet touwbekleding. Deze combinatie zorgt voor een strakke en moderne look.
Meer informatie
Serie Porto
Product type Tuinstoelen
Kussenkleur Antraciet
Kleur frame Lava
Kussenmateriaal Touw
Materiaal frame Aluminium
Hoogte armleuning (cm) 64,00
Articlenumber 10-0631-512
Hoogte (cm) 86,00
Diepte (cm) 60,00
Zit hoogte (cm) 46,00
Breedte (cm) 61,50

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR