Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Quadro loungeset

in wensenlijst
Wit aluminium | Ivory Soltex
De Quadro lounge hoekbank met armleuningen en salontafel. Met de Quadro loungeset haalt u binnen naar buiten! Een comfortabele bank bestaande uit een aluminium frame, bespannen met het weerbestendige Soltex materiaal.
Speciale prijs 2.139,00 € Normale prijs 2.726,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Quadro lounge hoekbank met armleuningen en salontafel. Met de Quadro loungeset haalt u binnen naar buiten! Een comfortabele bank bestaande uit een aluminium frame, bespannen met het weerbestendige Soltex materiaal.
Meer informatie
Serie Quadro
Materiaal combinatie Aluminium - teak
Kleur frame Wit
Kleur fabric Ivory
Kussenmateriaal Soltex
Materiaal frame Aluminium
Kussenkleur en materiaal Ivory (Soltex)
Afmetingen 3x3 meter
Aantal zitplaatsen 5
Articlenumber QUA-WIT-05-005-IST
Omschrijving De Quadro lounge hoekbank met armleuningen en salontafel. Met de Quadro loungeset haalt u binnen naar buiten! Een comfortabele bank bestaande uit een aluminium frame, bespannen met het weerbestendige Soltex materiaal.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR