Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

BuitenHof Tuinmeubelen wint Red Dot Awards!

BuitenHof Tuinmeubelen is blij aan te kondigen dat onze ontwerpen van de Pull-over lounge en Xtreme lounge zijn bekroond met de prestigieuze Red Dot Award. Deze erkenning bevestigt het onderscheidende ontwerp en de uitstekende kwaliteit van de loungeseries van LIFE Outdoor Living.


Wat zijn de Red Dot Awards?

De Red Dot Award, een van 's werelds meest gewaardeerde designwedstrijden, eert buitengewone ontwerpkwaliteit en innovatie. Het panel van internationale experts, bestaande uit gerenommeerde ontwerpers en vakmensen, beoordeelt de inzendingen op criteria zoals esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

Met het winnen van de Red Dot Award voegt LIFE Outdoor Living zich bij de rangen van enkele van 's werelds meest prestigieuze ontwerpers en merken. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en het creëren van buitenmeubilair dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook het buitenleven van mensen verbetert.


Pull-over loungeset

De Pull-over lounge van LIFE Outdoor Living heeft indruk gemaakt met zijn eigentijdse design en luxueuze uitstraling. ‘’De Pull-over voldoet aan veeleisende eisen voor buitenmeubilair en heeft tegelijkertijd een uitnodigend, eenvoudig en pretentieloos karakter. De stevige aluminium frames zijn op een visueel aantrekkelijke manier gecombineerd met tafelmodules van bamboe. Omdat bamboe uitzet als het nat is, worden fijne aluminium strips gebruikt om te voorkomen dat de bamboe splijt’’, aldus de jury. Met innovatief vakmanschap met hoogwaardige materialen is de Pull-over lounge een blikvanger in elke buitenruimte.

Bamboe tuinmeubelen zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de tuin. Ze zijn duurzaam, resistent tegen de weersomstandigheden, hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en zijn gemakkelijk te onderhouden. Door te kiezen voor duurzame tuinmeubelen van teakhout of bamboe kan iedereen een bijdrage leveren aan het behoud van de planeet, gepaard met jarenlang genot van uw tuinmeubelen.

Pull-over loungeset Red Dot Awards

Pull-over loungeset Red Dot Awards
Pull-over loungeset Red Dot Awards
Pull-over loungeset Red Dot Awards
Pull-over loungeset Red Dot Awards

Erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team

"We zijn buitengewoon trots dat onze ontwerpen de Red Dot Award hebben gewonnen", aldus Taco van Kruissen, ontwerper bij LIFE Outdoor Living. "Het is een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team. We streven er altijd naar om unieke, kwalitatieve ontwerpen te creëren die een echte meerwaarde bieden aan onze klanten. Deze prijs is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd."


Xtreme loungeset

In de ogen van de jury heeft de Xtreme lounge "door zijn grote afmetingen en karakteristieke materialen een unieke totaalesthetiek". Deze robuuste meubels hebben een opvallend frame van gebogen aluminium platen, waarin een zitting van modern vlechtwerk is verwerkt. Een licht gebogen rugleuning draagt bij aan het comfort van de brede zit- en rugkussens. De teakhouten oppervlakken voelen aangenaam aan en vormen een aanvulling op het zorgvuldig doordachte concept. De Xtreme lounge van LIFE Outdoor Living is een gedurfde interpretatie van modern design.

Met zijn elegante materiaalcombinatie is deze loungeset een kunstwerk op zichzelf, maar het is niet alleen een schoonheid om te zien. De Xtreme loungeset is voorzien van dikke, comfortabele weerbestendige kussens die zorgen voor optimale ontspanning. Het kussenmateriaal is bestand tegen een regenbui of zelfs rode wijn door de waterafstotende beschermlaag. De teakhouten details houdt u gemakkelijk mooi met onze speciaal ontwikkelde onderhoudsmiddelen. Dit alles maakt de loungeset een perfecte aanvulling voor iedereen die van stijl en comfort houdt en op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke loungeset.Van eerste ontwerp tot eindproduct

Wist u dat BuitenHof Tuinmeubelen de enige tuinmeubelspecialist is die het proces van eerste ontwerp tot eindproduct zelf in de hand heeft? Dat zorgt voor een unieke collectie waarvan we een hoge kwaliteit kunnen garanderen, én maakt dat de mogelijkheden bij ons eindeloos zijn. Gek op een loungeset, maar liever gecombineerd met een andere salon- of bijzettafel? Bij ons is dat geen enkel probleem! Een groot deel van onze loungesets zijn te mixen en matchen, waardoor u de loungeset geheel naar eigen wens kunt samenstellen! Van een grote familiebank tot een knusse loveseat. Met drie verschillende kussenmaterialen en tot wel elf verschillende kussenkleuren vinden we altijd een samenstelling die bij u past!


Met 32 winkels altijd een BuitenHof Tuinmeubelen in de buurt!