Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Een loungeset met een in hoogte verstelbare salontafel is erg handig en multifunctioneel. Overdag kunt u heerlijk loungen en ’s avonds gebruikt u uw set om te dineren. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie loungesets met in hoogte verstelbare salontafels.

VOORDELEN IN HOOGTE VERSTELBARE SALONTAFEL

Loungesets met in hoogte verstelbare salontafels hebben een aantal voordelen. Zo is het een multifunctionele set waarmee u zowel kunt loungen als dineren. Ideaal als u geen plek heeft voor een loungeset én een tuinset! Daarnaast geniet u van een hoog zitcomfort. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u zelf uw perfecte set samenstellen.

  • Multifunctioneel: loungen en dineren
  • Zelf samenstellen

ONDERHOUD LOUNGESET MET IN HOOGTEVERSTELBARE SALONTAFEL

Met goed onderhoud van uw loungeset met in hoogte verstelbare salontafel verlengt u de levensduur van uw set. Afhankelijk van het materiaal van uw set, heeft deze speciaal onderhoud nodig. Meer informatie over het onderhoud van uw set kunt u lezen op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden, teakhouten tuinmeubelen onderhouden, wicker tuinmeubelen onderhouden en textileen loungesets onderhouden.

WELKE TUINTAFELS ZIJN ER NOG MEER?

Naast loungesets met in hoogte verstelbare salontafels, hebben we ook loungesets met een salontafel, bijzettafel of poef. Bekijk deze direct op de bijbehorende pagina’s.

IN HOOGTE VERSTELBARE TAFEL KOPEN

Wilt u een loungeset met een in hoogte verstelbare salontafel kopen? Dan kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen. Bestel eenvoudig en veilig via onze webshop, of kom langs in één van onze winkels. Onze enthousiaste specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Daarnaast kunt u in onze ruime showrooms de collectie rustig bekijken en uitproberen. We verwelkomen u graag! Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.

In hoogte verstelbare salontafels

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren