Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Aya serie

De Aya loungeserie bestaat uit mooie loungesets gemaakt van wicker. Wicker is een gevlochten materiaal en heeft een klassieke en landelijke uitstraling. Dankzij de strakke hoeken passen de meubelen uit de Aya collectie ook in een moderne tuin. Aya loungesets zijn veelzijdig en passen bij elke stijl. Doordat onze Aya loungesets met de hand worden gevlochten, krijgen ze een natuurlijke look en feel.

Voordelen van de Aya serie

De loungesets uit de Aya serie zijn sfeervol én functioneel. Doordat de sets zijn gemaakt van wicker, heeft u hier weinig onderhoud aan. Wicker is gemaakt van een kunststof vezel met een UV-coating, waardoor verkleuring wordt tegengegaan. U kunt wicker tuinmeubelen het hele jaar buiten laten staan. Zo kunt u bij de eerste zonnestralen al gebruikmaken van uw loungeset! Leuk aan de Aya loungecollectie is het feit dat u deze kunt uitbreiden met ligbedden, bloembakken en dienbladen. Zo passen u accessoires perfect bij je tuinmeubilair.

  • Sterk materiaal wat niet kan vergaan
  • Natuurlijke look en feel
  • Weerbestendig
  • UV-bestendig
  • Eenvoudig te onderhouden

Onderhoudsadvies Aya serie

Wicker is een sterk en tijdloos materiaal. De Aya loungeset is dus eenvoudig te onderhouden. Toch kunt u de levensduur van je tuinmeubelen verlengen door goed onderhoud. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over een wicker loungeset onderhouden.

Aya zwart en yacht grey alternatief voor white sand

Voorheen zat ook de Aya white sand in ons assortiment. Als alternatief voor deze kleurstelling hebben we nu de Aya yacht grey en zwart in de collectie. Deze kleuren hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en passen in elke tuin!